Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

Tosim 

všechny recenze uživatele

BÝT ČETNÍKOVA DCERA JE TEDY HANBA. TO JE VRCHOL VŠEHO. LIDI NÁM ZKRÁTKA UBLIŽUJÍ. NENÁVIDÍ VÁLKU, ALE OSLAVUJÍ VOJÁKY. A NÁM, ČETNÍKŮM, KTEŘÍ TEN MÍR VLASTNĚ OCHRAŇUJEME, NÁM SE POSMÍVAJÍ. DOVOL, ABYCH TI TO ŘEKL, DĚVČE, ŽE JE TO DO OČÍ BIJÍCÍ NESPRAVEDLNOST. Pozor! Tomuto přespříliš svědomitému strážmistrovi je smát se potřeba! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Filmová legenda nejen francouzské komedie. Několikrát uváděný film na televizních obrazovkách. Takže předpokládám že zná Četníka každý. První díl je samozřejmě nejlepší. Přibývajícími reprízami si dokážu vychutnávat i malé postavičky, např. toho troubu co spí na vinici a jeho větu "Tak koukám že teďka fasujete parádní služební vozy". V Saint Tropez je opravdu moc hezky. Sám jsem tam byl a viděl proslulou četnickou stanici. 100% ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Jedna z velmi pěkných komedií, která začala jednu z mála francouzských sérií. Vynikající Louis de Funes v jedné z nezapomenutelných rolích. Četník Cruchot, který je konečně povýšen a následně převelen do Saint Tropez. Se hned předvede před svými novými kolegy a ukáže, že to s ním nebude lehké. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Společně s Vinnetoui, Angelikami a Fantomasi série mého dětství. Viděl jsem četníky více než mnohokrát a proto jsou to v této době pro mne spíše nenáviděné, než-li oblíbené. Přesto je Funes PAN herec a tento díl vrcholem této série... - Viděno 8x cca - 70% ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Sice jako komedie mi to zrovna nepřipadá, protože jsem se zase tolik nenasmála jako u jiných dílů, ale to nic nemění na tom, že film je to prostě super! Francouzi ukazují, jak inteligentní filmy a humor umí dělat a Amíci by si z nich leckdy měli vzít příklad! Herectví Luise de Funése je legendární stejně jako dabing Františka Filipovského je božský! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • V 37. minutě filmu je v odrazu na dveřích auta vidět filmový štáb. (frolish01)
  • Film ve Francii navštívilo téměř 8 miliónů diváků, což je z hlediska návštěvnosti po Velkém flámu a Smolaři třetí nejúspěšnější snímek. (hippyman)

Reklama

Reklama