Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Početí a porod v jednom velmi úspěšné série o boji zákona s kriminalitou. Jenže já jsem stále přesvědčen, že kdybych film(y) viděl v původním znění bez dabingu, celá série by ztratila velkou část svého kouzla...a proto nedám nikdy plné hodnocení. Francouzi by měli Filipovskému minimálně koupit nějakou pěknou jachtu v Saint Tropez, jinak by v české kotlince s Fuňésem nikdy tak neprorazili. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Seria Cetnikov a Fantomasov patria u mna medzi najoblubenejsie komedie s Funesom a preto som si musel zopakovat neuveritelny komicky talent tohto herca, vdaka ktoremu sa bavim aj dnes. Avsak dost velku zasluhu mal hlavne dabing Františka Filipovského, bez ktoreho si Funesa neviem ani predstavit... 28.07.2010 ______ Louis de Funes - (Strážmistr Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Fougasse) +++ Michel Galabru - (Rotmistr Gerber) +++ Genevieve Grad - (Nicole Cruchotová) +++ Christian Marin - (Merlot) +++ Daniel Cauchy - (Richard) +++ Hudba: Raymond Lefevre +++ ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už od malička moje nejoblíbenější komedie, kterou jsem viděl xkrát. Především pak kvůli Genevieve Grad, do které jsem se jako malý zamiloval. Každopádně zde (stejně jako v celé sérii) hraje prim největší - báječný Funes a ty jeho legendární grimasy a hlášky. I v mých očích jde o nejlepší díl celé série. Takže se děcka pohodlně usaďme a pojďme se přenést na francouzskou riviéru, kde budeme sledovat nejen nahánění nudistů, ale především jednu z nejlepších komedií – jaké kdy frantíci natočili. 80% ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

BÝT ČETNÍKOVA DCERA JE TEDY HANBA. TO JE VRCHOL VŠEHO. LIDI NÁM ZKRÁTKA UBLIŽUJÍ. NENÁVIDÍ VÁLKU, ALE OSLAVUJÍ VOJÁKY. A NÁM, ČETNÍKŮM, KTEŘÍ TEN MÍR VLASTNĚ OCHRAŇUJEME, NÁM SE POSMÍVAJÍ. DOVOL, ABYCH TI TO ŘEKL, DĚVČE, ŽE JE TO DO OČÍ BIJÍCÍ NESPRAVEDLNOST. Pozor! Tomuto přespříliš svědomitému strážmistrovi je smát se potřeba! ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Sice jako komedie mi to zrovna nepřipadá, protože jsem se zase tolik nenasmála jako u jiných dílů, ale to nic nemění na tom, že film je to prostě super! Francouzi ukazují, jak inteligentní filmy a humor umí dělat a Amíci by si z nich leckdy měli vzít příklad! Herectví Luise de Funése je legendární stejně jako dabing Františka Filipovského je božský! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Filmovanie prebiehalo v juhofrancúzskom mestečku Saint Tropez. Scény zo žandárskej stanice sa nakrúcali na Place Blanqui a zábery z nábrežia na Quai Jean Jaurès 7. Prístav, kde kotví jachta Olnico, ktorú má prenajatú Američan (Giuseppe Porelli), sa nachádza v Saint Tropez a menuje Quai Suffren. Okrem iného sa natáčelo tiež v ateliéroch Riviera v Nice. (dyfur)
  • V budove legendárnej žandárskej stanice bola do roku 2013 skutočná policajná stanica. Od roku 2016 tu sídli Musée de la Gendarmerie et du Cinéma. Na prízemí je expozícia venovaná herečke Brigitte Bardot a celé poschodie patrí žandárom - sú tam uniformy, autá, motorky, plagáty, makety domácností jednotlivých členov žandárskej komunity aj symbol múzea, socha strážmajstra Cruchota (Louis de Funès) v životnej veľkosti. (krasomama)

Reklama

Reklama