Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá komedie, kterou mohu vidět několikrát za rok. Nezaměnitelný humor L. de Funese s hlasem nenapodobitelného Františka Filipovského, úžasné dialogy a perfektní zápletka, to je to, co je této komedii vlastní! Pamatuji si desítky hlášek, které sem snad ani nebudu vypisovat. Přece jen mi to ale nedá: Vy jste s tou novou frčkou nějak chytil slinu! A pošilháváte po mých! Ale zatím tady velím já!..Uklidněte se! Uklidněte se!..Pojďte, představím Vás... :) ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Niektorý z užívateľov napísal, že sú dve skupiny. Jedna, ktorá dáva danému filmu päť hviezdičiek a druhá, ktorá film ešte nevidela. Ja to mám v opačnom garde s Funésom. Filmy, ktoré som videl opakovane v dospelosti majú dve hviezdičky a tie opakovane nevidené tri. Žandár zo Saint Tropez nie je žiadnou výnimkou bez ohľadu na umiestnenie v Top 300, údajne najlepší Funésov film, začiatok úspešnej žandárskej série a pod. Nepestujem spomienkový optimizmus a tak Funés nie je jediným postihnutým. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevím. Všichni tu z prvního dílu četnické série dělají totální kult a mě teda nikdy nijak extra nebavil. Pustil jsem si to nedávno a nic moc se na mém názoru nezměnilo. Řekl bych, že Funes má teda určitě lepší filmy a to i v rámci četnické série. Já jsem holt spíš na ty totálně ztřeštěný a ulítlý komedie a to tahle zrovna moc není. Takže nevím v čem spočívá to kouzlo. Asi je to tím, že tenhle film přivedl Louise významně na scénu a lidi si to s tímto faktem spojují. Jinak nevím v čem to tkví. Já prostě to nadšení nesdílím.40% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak som si po dlhej dobe pustil túto komédiu a Funesove grimasy bavia ako vždy, ale zápletka je strašne chatrná a vtípky sú strašne jednoduché. Už som len čakal kedy niektorý z policajtov zakopne alebo sa šmykne na banáne. Najviac ma bavil vzťah medzi Funesom a jeho dcérou. Vďaka nemu nepôsobil ešte tak totálne bláznivo a prehnane prísne, ale to jeho frflanie sa dalo aj pochopiť. Takisto je lahoda počúvať starý špičkový CZ dabing. Také sa dnes už netočia. Výsledkom je jednoduchšia komédia, ktorá dnes už príliš nenadchne, ale nuda to nie je. 6/10. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

... aneb další díl z očividně nekonečného seriálu "Filmy, na které nostalgicky vzpomínáte a v dětství/kdysi dávno vám připadaly super, ale když se na ně podíváte po x letech, divíte se, co se vám na nich mohlo tak strašně líbit, protože je to v podstatě nuda". Dobrých deset let, ne-li více, jsem Četníka neviděl. A doopravdy jsem žasnul a byl zklamán, že to vůbec není tak vtipné... "Humorné" záměny postav, grimasy, pitvoření. Jo, dám asi šanci i dalším Četníkům, ale pochybuji, že by mne některý z dalších dílů měl (příjemně) překvapit, vzhledem k tomu, že kvalita jde téměř vždy dolů... 50% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Pod slavnou písní z filmu „Douliou-Douliou Saint-Tropez“ jsou podepsáni: Raymond Lefèvre, skladatel a dirigent Paul Mauriat a zvukový inženýr, majitel nahrávacího studia v Paříži, zpěvák, hudebník a umělecký ředitel André Allet. (sator)
  • Celá série se mimo jiné natáčela na Azurovém pobřeží. (Pierre)
  • Auto miliardáře Fergusona (Giuseppe Porelli) je Ford Mustang, matka představená řídí Citroën 2CV, přátelé Nicole Cruchot (Geneviève Grad) jezdí v americkém Buick Roadmaster Convertible z roku 1947. Rytmistr Gerber (Michel Galabru) dorazí na pláž s vozidlem Jeep Hotchkiss M-201 a konečně traktor, jímž Cruchot (Louis de Funès) vyprošťuje zapadlý Mustang, je Renault D22. (frolish01)

Reklama

Reklama