Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá komedie, kterou mohu vidět několikrát za rok. Nezaměnitelný humor L. de Funese s hlasem nenapodobitelného Františka Filipovského, úžasné dialogy a perfektní zápletka, to je to, co je této komedii vlastní! Pamatuji si desítky hlášek, které sem snad ani nebudu vypisovat. Přece jen mi to ale nedá: Vy jste s tou novou frčkou nějak chytil slinu! A pošilháváte po mých! Ale zatím tady velím já!..Uklidněte se! Uklidněte se!..Pojďte, představím Vás... :) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po několika letech viděl tento první díl četníků, ale je to těžký ohodnotit. Mně to trochu přiapdá, jak kdyby to byly dva navzájem propojený filmy. Jednak je tu skvělej film s Louisem de Funesem o příjezdu do St. Tropez, honu na nudisty, atd..., ale na druhý straně se do toho neustále připomíná ta druhá (dost nudná a místy trapná) dějová linie o tom, jak si Genevieve Grad našla nový kamarády. Genevieve Grad sice byla krásná, ale měl jsem z toho chvílema pocit, že hrála nějakou mentálně zaostalou a stejně na mě působili i ty její kamarádi. Když do toho teda připočítám, že je to první díl série četníků a pak nostalgický vzpomínky, kdy jsem v dětství znal všechny díly nazpaměť, tak bych dal nejradši tak 3,5 hvězdičky. 3,5 dát nejde, takže přidávám ještě 0,5 hvězdičky za Fugase. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

... aneb další díl z očividně nekonečného seriálu "Filmy, na které nostalgicky vzpomínáte a v dětství/kdysi dávno vám připadaly super, ale když se na ně podíváte po x letech, divíte se, co se vám na nich mohlo tak strašně líbit, protože je to v podstatě nuda". Dobrých deset let, ne-li více, jsem Četníka neviděl. A doopravdy jsem žasnul a byl zklamán, že to vůbec není tak vtipné... "Humorné" záměny postav, grimasy, pitvoření. Jo, dám asi šanci i dalším Četníkům, ale pochybuji, že by mne některý z dalších dílů měl (příjemně) překvapit, vzhledem k tomu, že kvalita jde téměř vždy dolů... 50% ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nesdílím Vaše názory s tím, že tento díl byl nejlepší. Docela mě i překvapuje, že je celkem, alespoň v mém okolí, zapomenutý a někteří lidé ho ani neznají! Já osobně jsem si musel koupit DVD, abych ho konečně viděl. Dle mého názoru děj filmu postrádá nějakou větší "akčnost", která by diváka "zvednula" ze sedačky. Jistě, můžete tvrdit a namítat, že je to přece komedie pro odlehčení, jenomže si uvědomte, že i filmy určené k zasmání, musí mít "energii". ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Jedna z velmi pěkných komedií, která začala jednu z mála francouzských sérií. Vynikající Louis de Funes v jedné z nezapomenutelných rolích. Četník Cruchot, který je konečně povýšen a následně převelen do Saint Tropez. Se hned předvede před svými novými kolegy a ukáže, že to s ním nebude lehké. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Ford Mustang byl v tomto filmu poprvé představen ve Francii. (frolish01)
  • V budove legendárnej žandárskej stanice bola do roku 2013 skutočná policajná stanica. Od roku 2016 tu sídli Musée de la Gendarmerie et du Cinéma. Na prízemí je expozícia venovaná herečke Brigitte Bardot a celé poschodie patrí žandárom - sú tam uniformy, autá, motorky, plagáty, makety domácností jednotlivých členov žandárskej komunity aj symbol múzea, socha strážmajstra Cruchota (Louis de Funès) v životnej veľkosti. (krasomama)

Reklama

Reklama