Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úsměvný příběh starého mládence – vedoucího pošty – kterému do života zasáhne jako blesk z čistého nebe nástup mladé kolegyně. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Peabody 

všechny recenze uživatele

Předlohu neznám a evidentně jsem o moc nepřišel. Je to takové bakalářské a až na výjimky jsou herecké výkony druholligové (prostě když něco dělala TV Brno, buď to bylo obsazené Provázkáři, nebo to bylo výrazně slabší). J, Kuneše neznám z divadla, jen z TV inscenací a to byl vždycky figurkář a tady to není o nic lepší, nevýraznost by neměla být přednost, napadá mne třeba Zdeněk Řehoř, který taky nikdy moc neexhiboval a zahrál by i maminkou uťápnutou postavy výrazně.. St Zindulka nemá moc plochu, a je to takové celé moc con sordino, největší drama je když nepřijede autobus, nebo aktivní zaměstnankyně obejde vesnici agitovat pro odběr tisku. Nuda nuda šeď šeď, i když to zase nikde není naprostá nemohoucnost jako bývala u jiných oblastních produkcí. Krasavice co zamíchá poštou je taky nic moc, chlapeček říkající Pane pošto je zcela zbytečný (asi osvěžující prvek castingu cha cha). Je tam vůbec hromada postav ženských i mužských, ale pět minut po titulcích absolutně splývají, pokud je člověk nezná odjinud, takže Zdena Herfortová tady nedělá manželku četníka, ale v mezích počátku osmdesátých let hraje sexy kočku, dokonce si jednou vyhrne i sukni :-) . . ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Tahle divná inscenace o ještě divnějším vedoucím pošty má echt divné herecké obsazení, ještě divnější herecké výkony, ale to se není čemu divit, když je to natočený na motivy románu B. Říhy Divný člověk. Je jenom divný, že jsem to vydržela do konce. Jsem asi divná. ()

Reklama

Lykos 

všechny recenze uživatele

Slovy zkušeného cimrmanologa: Dokoukala jsem to, jen abych se přesvědčila, zda bude druhá půlka tak slabá jako ta první. O ději nelze mluvit. Hlavní postavou je jakýsi nemastný neslaný pošťák a kolem něj pobíhají další figury, které nemají nic lepšího na práci, než plácat si játra. Ta nová paní na poště měla ovšem výstavní chrup, však ho také vystavovala. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Křečovité milostné peripetie hodně asexuálního pana poštmistra nakombinované se zápletkou jezeďáckého zájezdu do Budapešti. Kterej se nekoná, páč nějakej záškodník odvolá autobus (logicky, přece vo žních nemůžou družstevníci rajzovat po výletech). A aby toho nebylo málo, do nesmyslného scénáře vstupuje ještě bejvalej majitel mlýna s nemanželským potomkem. Televizní tvorba z Brna mívala strašně kolísavou úroveň. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama