Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Hnusné vaření z vody - režisér vzal předchozí tři filmy, vystříhal z nich některé dobré scény a slepil dohromady. Části mezi nimi vyplnil vatou, kde ty scény četníci jakoby sledují na promítačce. Debilní vykrádačka. Stejný osud potkal i filmy s Růžovým panterem. Také se mi tímhle filmem definitivně zprotivil Michel Galabru. Jeho herecký výkon, hlavně v druhé půlce filmu, je tak tragický, že by zasloužil Zlatou malinu, pokud by v té době existovala. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Podle mého nejhorší díl četníků vůbec. Začátek na vile je super, ale potom začne šílená jízda nelogických činností, spousty NAPROSTO ZBYTEČNÝCH scén a navíc tentokrát PROTIVNÁ jeptiška. Autorům už pravděpodobně docházel dech, ale tlak úspěchu a chuť po penězích nechala vzniknout toto a ještě další díly. Demontáž "atomové" bomby způsobí opětovné nasazení do funkce?? Mnoho nelogičností, trapných dialogů, opakujících se vtipů a "crazy" situace jako okopírované z Bažantů a podobných francouzských komedií. "Ajm sorry, sér." Za dva. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Starý známy žandár ( z roku 1963) čo velí malému policajnému zboru v juhofrancúzkom prímorskom mestečku Saint Tropez, strážmajster Ludovic Cruchot bol už v New Yorku (1965). V roku 1968 sa oženil. No a na počiatku sedemsediatych rokov dvadsiateho storočia sa ocitol i so svojimi kolegami vo výslužbe. Avšak táto partička ostrieľaných policajtov sa nemieni len tak ľahko vzdať aktívnej služby. Srdcom i duchom sú to stále akcieschopní príslušníci poriadkových síl. O tom je štvrté pokračovanie francúzskej žandárskej komediálnej ságy. Som toho názoru, že je to asi najslabší diel z celej tejto kultovej série. ** ()

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

S tímto "neúspěchem" čtvrtého pokračování Četníků absolutně nesouhlasím. Louis tady dostal tolik prostoru, kde mohl ukázat svou jedinečnou komiku a to také udělal. Výborný byl také Jean Lefebvre, který simuloval ztrátu paměti. Všechno zafungovalo... Bylo to jak komické, tak i napínavé, každý se musel bát o naše hlavní hrdiny, aby je ti noví nevypátrali. Četník ve výslužbě patří do mé top 3 filmů o četníku Cruchotovi. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Když na sebe Cruchot (Louis de Funès) vylije barvu, následně běží za svoji manželkou (Claude Gensac), aby ji polil také. Ovšem ve chvílí, kdy je postřelen, je v následujícím záběru vidět, že má oblek úplně čistý a dokonce má jinou barvu. (SONY_)

Reklama

Reklama