Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Energicky Cruchot coby Funes a mnozstvi vtipnych gagu.Tento Cetnik taky neni spatny.U me 3/5 hvezd.Funes a jeho sef Galabru davaji tomuto filmu "stavu".Tato komedie me dostane i po letech.Je vcelku dobra i komicka.Nezapomenutelny Louis de Funes coby cetnik Cruchot zde hraje prim a tato komedie vas chyti a nepusti...Davam 60 procent.Tento dil neni tak dobry jako jednotka.Avsak je stale komicky a plny strestenych situaci.Funese mam docela rad. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tenhle díl mi celkově přijde takový vyčpělý. Už jen na začátku, jak sledujeme pár scén z minulých filmů. Nevzbuzuje to nostalgii, ale spíše soucit nad tím, že do toho všichni šli a že se snažili, aby to mělo hlavu a patu a aby to bavilo. Sem tam to sranda je, sem tam není. Hodně průměrný díl. ()

Reklama

tomeek 

všechny recenze uživatele

Podle mého nejhorší díl četníků vůbec. Začátek na vile je super, ale potom začne šílená jízda nelogických činností, spousty NAPROSTO ZBYTEČNÝCH scén a navíc tentokrát PROTIVNÁ jeptiška. Autorům už pravděpodobně docházel dech, ale tlak úspěchu a chuť po penězích nechala vzniknout toto a ještě další díly. Demontáž "atomové" bomby způsobí opětovné nasazení do funkce?? Mnoho nelogičností, trapných dialogů, opakujících se vtipů a "crazy" situace jako okopírované z Bažantů a podobných francouzských komedií. "Ajm sorry, sér." Za dva. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Další omyl z četnické série, který natočil (jak jinak) Jean Girault. Jedná se o zřejmě nejhorší díl, protože pramálo funguje, navíc se sem postupně začínají vkrádat i trapné scény, ty si teda první díl nezasloužil. Oblíbenost této série byla i přes nepříliš vydařené pokračování nadále vysoká, a tak tvůrci přicházely se stále novými díly. Problém je, že nepřicházeli se stále novými nápady a je jasné, že všechno se jednou okouká. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Čtverka hraje hodně na nostalgickou notu. Četníci jsou v důchodu, Cruchotovi je doma smutno a vzpomíná na staré časy, nebo se baví konflikty se služebnictvem. Ale jen do té doby, než dá starou partu dohromady, aby se pokusili vrátit paměť Fugasovi, vyhli se mladým nástupcům a nakonec zachránili město před jadernou bombou. Přes nostalgický začátek je kadence hlášek a scének smrtící a některé jsou nezapomenutelné - dům plný pastí, měnící se obrázek Josefy, Cruchot lákající ovce, nebo naprosto úžasné zvládnutí dopravní zácpy. Opět nechybí jeptiška, jejíž postava je trochu rozvedená a finále s živoucí a zlomyslnou bombou nemá chybu. Škoda že chybí Nicole (tvůrci aspoň zmínili její svatbu) a je to naposledy, kdy je tu Fugas. A jedna geniální hláška z mého dětství - "to je ale bomba" "buďte slušný" :-) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Louis de Funès byl díky této četnické epizodě oficiálně přijat u 405. pluku protiletadlového dělostřelectva v Hyerés. Byla mu tam udělena hodnost první třídy. (Pierre)
  • Cruchot (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) koukají dalekohledem na pláž a vidí tam své manželky s cizími muži. Přestože jsou z toho oba rozrušeni, myslí si, že jsou to jen halucinace (nakonec nebyly). Stejný případ se stal Cruchotovi ve filmu Četník v New Yorku (1965), kde několikrát zahlédl svou dceru Nicole (Geneviève Grad) a výsledkem také nakonec byla úvaha, že jsou to jen pouhé představy... přestože také nebyly. (SONY_)
  • Mikrobus, ve kterém četníci opouštějí stanici je Renault Alouette 800 z roku 1969. Cruchotovo (Louis de Funès) auto je Peugeot 504 z roku 1970, hippies auto je Ford V8 De Luxe z roku 1937 a auto matky představené (France Rumilly) je Citroën 2CV 4 z roku 1970. (frolish01)

Reklama

Reklama