Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Videli talíř značky Rosentahl, na něm nápis Chanel, možná že to byla Nivea, ve tmě se to nedalo rozeznat. Třeba to byla lednička Electrolux, co má velký mrazák." Dvojnásobný množství četníků bohužel nepřineslo dvojnásobnou porci zábavy. Spíš se zábavou trošku šetřilo. Asi proto, aby zbyly prachy na směšný efekty a jeden nakreslenej létající talíř. A proto ty, kteří věří na mimozemšťany mám špatnou zprávu - ještě jsme nepřiletěli. Takže naši přítomnost jsem právě dokonale zakamufloval a teď si jdu dát trochu oleje, abych nezněl tak dutě. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 9/10/// +nezapomenutelné scény s mimozemšťany, atmosféra, hudba, stále zábavné figurky -samozřejmě po technické stránce to dnes není žádné wow, ale to mi u četníků nevadí/// Snad jen díky pozdějšímu datu výroby se podařilo natočit tento snímek s příchutí sci-fi. Že jo, kde by četníci byly po trikové stránce někde před 15 lety, kdy vznikali první díly. Zajímavé, zábavné a nezapomenutelné a možná taky nejlepší./// Celkem 89%/// ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Talíř, talíř, viděl jsem ho, takhle velikej!!!............ Klasika, spousta gagů, srandy a vtipných dialogů. CITÁT - Já ho viděl! Dělal píp,píp,píp.............. Funes v převleku jeptišky je naprosto nádhernej. CITÁT - Ukrad mi plechovku oleje........ Nádherná je scéna okolo 70 minuty. Dunění hlav a nošení čepice kšiltem dozadu. Tato scéna vyvrcholí kropením obyvatel. CITÁT - Vlezou do talíře a .... cvak.......... Protože se jedná o náročnější trikovou komedii musíme tvůrcům alespoň trochu odpustit tu slabotu v tricích. Humor z předešlých příběhů tu stále zůstává. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tento díl z pestré palety humorných eskapád Četníků ze Saint-Tropez pro mě vždy bude patřit mezi ten nejvýraznější a asi i nejoriginálnější. Francouzští strážci zákona vs. Aliens From Outer Space:) Strážníci mají nyní co dělat s nemilými hosty z jiné galaxie. Urychleně musí vymyslet "Plán 9", jak nad návštěvníky z kosmu vyzrát, protože oni vládnou výbornými a nebezpečnými adaptačními vlastnostmi. Kromě množství legendárních scének (opět nesmí chybět temperamentní "Sestra řidička":) a hlášek má snímek rovněž famózní hudbu. Samotná melodie při přistání létajícího talíře, či kdykoliv přichází hrozba či jeden z "nich" je pro mě naprosto dokonalá a myslím, že by se právem mohla klidně zařadit na špičku "Best Sci-fi Movie Themes." "Šéfe, už tu jsou! Už ho mám! Ten tam dole, to jsem já, to jsem já!", "Váš pan manžel není Váš pan mažel, je to bytost z jiné galaxie, která nosí jeho tvář.", "Máte sklenici?" - "Sklenici?" - "Sklenici." - "Sklenici..."- "Sklenici na..." - "Aha, sklenici." :D ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mně na tom to bezbřehé naivní podání, ale současně to bylo velmi hravé. Není nutné pokaždé brát příchod mimozemské civilizace vážně a s Louisem de Funésem už teprve ne. Scénáři pochopitelně chyběla propracovanost a se scifi motivem je nakládano až příliš volně, ale řemeslně je film natočen velmi dobře. Komediální stránka plná milých trapasů, omylů a nedorozumění se záměnou mimozemštanů je asi nejsilnější stránkou filmu a film na na tom dost staví. Gagů je dost, i když se často opakují jako ve smyčce, ale kvalitní herecké obsazení to jistí. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • Mimozemšťané jsou zde charakterizováni jako roboti s kovovou kostrou, lidsky vypadajícím obalem a schopností měnit podobu a hlas. O pět let později se objevil podobný typ robota (T-800) ve filmu Terminátor (1984). (Jan.Kanak)
  • Louis de Funès (Cruchot) o filmu prohlásil: „Pokračování bylo napsáno příliš rychle a natočeno ještě rychleji." A to přestože se sám podílel na scénáří a do filmu dost mluvil. (Pierre)

Reklama

Reklama