Reklama

Reklama

Život Budoriho Gusuka

  • Japonsko Guskō Budori no denki (více)
všechny plakáty
Trailer

Tato pohnutá pohádka nás zavádí do lesů severovýchodního Japonska v 20. letech, kde mladý Gusuko, známý jako Budori, čelí neodvratným výzvám osudu. Po ničivých suchách a přírodních katastrofách je nucen opustit své rodné místo a vydat se na dobrodružnou cestu za novým a lepším životem. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Tomihiro 

všechny recenze uživatele

Jedná se o adaptaci fantasy románu Gusko Budori no Denki z roku 1932 od japonského autora Kenjiho Miyazawy, vypráví o Gusko Budorim a jeho cestě, kterou musí podniknout, když do jeho rodného města dorazí hlad a bída díky radikální změně počasí. Jako v případě Ginga tetsudō no yoru tak i zde vystupují antropomorfní kočky. Parádní animace a příjemný návrat do světa Ihatov! ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Animácia veľmi podobná štúdiu Ghibli a fantazijný príbeh so snovými výjavmi. Hlavne pekná, občas i krásne detailná, animácia drží tento animák nad vodou. Príbeh má príliš dlhú stopáž, v ktorej nedokáže natoľko zaujať. Stretávame tu malého kocúra, ktorý zažíva rôzne dobrodružstvá, navzájom však nesúvisiace, až v závere sa uzatvára kruh, ktorý je však príliš poetický. Škoda, pretože začiatok s krutou zimou mal potenciál. ()

Reklama

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Veľmi nezáživné, človek má problémy udržať pozornosť. Možno pre mladšieho diváka? Asi nie, aj ten si nájde iný typ rozprávky. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Fakt, že to až moje hodnocení muselo přehodit přes 50% je prostě ostudný.. Neříkám, že je to film jednoduchý a lehce sežvýkatelný, ale právě proto místní hodnocení vypovídá spíše o jednoduchosti uživatelů... Jediné co mi úplně nesedlo byl místy velký kontrast mezi klasickou a pc animací(ikdyž v mnoha případech to fungovalo hezky)-jinak je to krásný, atmosférický, snový, ale i znepokojivý, místy temný a bizarní příběh.... Evidentně jen pro náročné, trpělivé a otevřené :) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama