Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak četník Cruchot se nám zamiloval, až se z něho bude kouřit. Oproti New Yorku se zde dočkáme mírného okysličení, ale na jedničku to pořád nemá. Nicméně mne bavilo sledovat, kterak se četníkovi zapalují lýtka a ten jeho tanec byl prostě cool. Nezapomenutelnou se v mých očích stávají i ty testy na štábního rotmistra. Bohužel se zde budeme muset rozloučit jednou provždy s Nicole, což je taková kaňka na tomto jinak vydařeném díle. 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci vědět, jestli mu jde o zábavu nebo mi chystá novou matku." Jiskření mezi tanečním mistrem Cruchotem a paní Plukovníkovou bylo báječné, "pětiletá" dcera Nicole byla dokonalá, vysmátá jeptiška se sajdkárou mě zábavně děsila a zkoušky na štábního rotmistra mě taky pobavily. Skvělé bylo i Cruchotovo machrování v kontrastu s propadáním se do země, ale to byly jen malé ostrůvky zábavy v průměrném příběhu, ve kterém mě z šestice četníků dokázali pobavit jen dva. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1974 sa znenazdajky objavil "Žandár zo Saint Tropez", o rok neskôr vycestoval do amerického New Yorku a v roku 1968 sa tento žandár žení. Francúzska komediálna séria o svojráznym policajtovi Cruchotovi pokračuje. Táto tretia časť sa mi už nezdá tak vtipná a svieža ako jej predchodcovia, ale i do tretice sa pri tom dá celkom dobre pobaviť. Bláznivo charizmatický Louis de Funès to dokáže svojimi originálnymi, extravagantnými hereckými kreáciami celé ukočírovať. Je to stále tá stará dobrá, osvedčená, klasická francúzska komédia. Zamilovaný Ludovic Cruchot. "Le Gendarme se marie". *** ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Když Cruchot v honičce potkal krásnou Jozefu kterou hrála Claude Gensac a naskočila mezi nimi hned jiskra nemohlo to dopadnout špatně:-)))) Tenhle film je prostě četnická klasika. Dočkáme se v ní dokonce Cruchota generálem, což se nám v žádném jiném díle nepoštěstí. Škoda že si toho velení nakonec moc neužije ale aspoň si stihne dát čajíček s cukříčkem.:-) ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování servíruje kadenci scének v mnohonásobné míře a za mě je to doposud nejlepší díl. Zápletka schrlí jednu scénku za druhou v neskutečném tempu. Zvláště ta ve škole je opravdu neskutečná a mám pocit, že epizoda Mr. Beana čerpala právě z četníků. De Funesovi tentokrát stíhají úplně všichni a kaskaderské kousky jsou taková třešnička.......9/10 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Jeanu Lefebvreovi, představiteli četníka Luciena Fougasse, vadilo, že na sebe Louis de Funès (Cruchot) díl od dílu strhával stále větší pozornost a natočené scény ostatních herců často mizely ve střižně. V roce 1968, při premiéře tohoto dílu, způsobil skandál. Po promítání totiž v první řadě, kde seděl vedle manželů Funèsových, vstal a ironicky křičel: „Podvedl jsem své publikum, neobjevil jsem se na plátně! Omlouvám se divákům!" Poté zcela šokovaní Funèsovi odešli. (Lynette)
  • Když na konci filmu uprchlý trestanec unese Joséfu (Claude Gensac), stane se tak uprostřed noci. Ta se ovšem v průběhu honičky jedním střihem změní na slunečný den. (titto)
  • Když Cruchot (Louis de Funès) vychází na konci filmu z kostela, dozvídáme se, že byl povýšen na štábního rotmistra, ale v následujícím díle (Četník ve výslužbě, 1970) má opět hodnost strážmistra. (AdamSDH)

Reklama

Reklama