Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New Yorku, kde se koná mezinárodní policejní konference. Cruchotova dcera se sem dostane jako černý pasažér, tady se proti vůli svého otce seznámí s pohledným italským důstojníkem. Když to Cruchot zjistí, začne jí hledat, přitom se zaplete i s místními pouličními gangy... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (270)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

V pořadí druhý četník stále drží vysoko nasazenou laťku prvním filmem, opravdu nechápu negativní ohlasy na tento film, komika L. De Funese je stále stejná, ale ukažte mi nějakého komika, který nemá svůj stále stejný modus operandi jak rozesmát svého diváka, Četník v New Yorku je velmi dobrou komedií, nezapomenutelné jsou zejména scény ze zaoceánské plavby... ()

reich 

všechny recenze uživatele

Pro někoho méně povedený film oproti prvnímu filmu Četníku ze Saint Tropez. Za mě více přímočarý a rozhodně více plynulý a nabytí vtipy od začátku do konce. Scénka se zmrzlinami je legendární stejně jako s taxikářem. Louis de Funès klasicky zastírá všechny ostatní a přivlastňuje si každý kousek filmu, klasické gagy, které ale fungují. A samozřejmě nádherná Geneviève Grad, která dostává ještě větší prostor ve filmu, než v prvním film. Geniální! Za mě jasných 5 hvězd a 90% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja mám problém s filmom, ktorý je o policajtoch, ale nemá kriminálnu zápletku. V Saint Tropez ju mali a pritom to bola stále komédia. Zápletka so zatúlanou dcérou a jej hľadaním nie je natoľko nosná, aby ospravedlnila výlet francúzskych filmárov do New Yorku. A pritom toto mesto ich ponúka toľko. Tento film je tak skôr sledom viac alebo menej zábavných eskapád našich starých známych. K tým vydarenejším patrí tanec s mäsom a la West side story, avšak s dejom filmu nemá vôbec nič spoločné. A tak približne je to s väčšinou sekvencií v Žandárovi. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, co se vsem na tomhle filmu tak nelibi. Samozrejme, ze je trochu odlisnej od ostatnich dilu, protoze se neodehrava v St. Tropez, ale myslim, ze z potencialu, kterej tenhle film mel, vytezily tvurci maximum. Spousta vtipu je tady naprosto skvelejch, treba sceny s taxikarem. Jeden z tech lepsich dilu o cetnicich, ale jsou dva lepsi dily. ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasika, která mě vždy rozesměje. Funes je pro mě naprosto originální komik, který mě baví. Jeho grimasy jsou tak legendární, že už je zná snad každý. Ovšem jednu z těch největších zásluh tu má František Filipovský, byl i samotným Funesem prohlášen za nejlepšího dabéra a dokonce řekl, že jeho hlas se němu více hodí. A to je pocta. Já si tenhle díl užil jako skoro každý. Spousta scén k popukání a ostatní herci válí taky excelentně. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (19)

  • Jedná se o jediný film z četnické série, ve kterém nejsou scény zběsilých jízd ctihodných sester. (SONY_)
  • Gerber (Michel Galabru) Italům řekne, že ho moc zaujal jejich výklad o tom, jak chytají pytláky. Oni na to, že to je jen maličkost proti tomu, jak oni chytají nudisty. To je odkaz na film Četník ze Saint Tropez (1964), kde se takový hon odehrál. (SONY_)
  • V 56. minutě stojí vedle obchodu červené a bílé auto. V následujícím záběru červené auto zmizí. (frolish01)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno