Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New Yorku, kde se koná mezinárodní policejní konference. Cruchotova dcera se sem dostane jako černý pasažér, tady se proti vůli svého otce seznámí s pohledným italským důstojníkem. Když to Cruchot zjistí, začne jí hledat, přitom se zaplete i s místními pouličními gangy... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (270)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl četníků mi přišel celkem zbytečnej. Souvislej děj tu skoro neexistuje. Prostě se tu jenom Funes a spol prohánějí po New Yorku a dostávají se do rádoby vtipných situací který, ale zrovna dvakrát vtipný nejsou. Louis to samozřejmě táhne jak se dá, ale to samo o sobě nestačí. Takže asi druhej nejslabší díl z téhle série. Holt ani Francouzi neproměnili všechno na co sáhli ve zlato.30% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Druhý diel svojim námetom mohol spraviť veľký prievan a kvalitou byť minimálne rovnocenným súperom prvého dielu. Prostredie New Yorku si doslova pýtalo lepšie hlášky a premyslenejší scenár, pretože toto bolo len tak narýchlo spísané na kolene. Maestro de Funès a jeho banda však vedia vyčariť úsmev na perách už len pohľadom na nich, a slovné prestrelky a anglicko-francúzske (české) prešmyčky sú dokonale trefné. 60%. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid .. V druhém dobrodružství odjíždí četníci ze Saint Tropez na policejní sjezd do New Yorku. Dcera Nicole se i přes zákaz vydá načerno do New Yorku také a protože nikdo nevěří Cruchotovi, že ji vidí, mají ho za blázna a díky pozdější snaze skrýt ji, zažijeme spoustu neuvěřitelných situací a převlekových scén.. A na záver dodám, že tohle NENÍ nejslabší Četník ani náhodou.. 75%. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Všemi zatracovaný druhý díl se mi líbil o fous víc jak jednička. Četníci se vydávají do New Yorku na sjezd a tajně s nimi cestuji i Cruchotova dcera. Ta způsobí zmatky, když získá slávu jako osiřelá francouzská dívka a zamiluje se do ní italský četník. Příběh ještě řídší než v prvním díle, ale jednotlivé scénky jsou vypilované k dokonalosti. U psychoanalýzy, lekce angličtiny nebo scén s černošským taxikářem jsem řval smíchy, navíc jsem si prvně všiml že taneční scéna je vlastně parodie na West Side Story. A ještě postřeh - málokterý americký film tak krásně ukazuje New York jako tenhle francouzský kousek. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Vkusné pokračování prvního dílu této legendární četnické série. Četníci ze St. Tropez tentokrát odlétají do New Yorku a s nimi Cruchotova dcera Nicoll coby černý pasažér. Ta mi v tomto díle hodně připomíná Báru Mottlovou, jen s tím rozdílem, že má mnohem menší prsa. Cruchot vyvádí v New Yorku, jakoby mu celé toto město patřilo. Ještě víc než Maisner o 30 let později. Možná se Maisner právě Cruchotem inspiroval. [21321. hodnocení, 256. komentář, 67%] ()

Galerie (19)

Zajímavosti (19)

  • Při prvním pochodu při přesunu do letadla zní povel „levá, levá, levá“, avšak všichni jdou pravou nohou. (Mydlivoj)
  • Na zahájení četnického kongresu v New Yorku lze na tablu s vlajkami zúčastněných zemí vidět v pravém horním rohu vlajku Československa. (Nocturno culto)
  • Nikdo z herců představujících četníky (vyjma Christiana Marina, představitele Merlota) v USA do té doby nebyl. Všichni tedy byli z New Yorku nadšení a na natáčení panovala velká pohoda. (Pierre)

Reklama

Reklama