Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antónia pracuje ako chyžná v luxusnom hoteli. Po rozchode s manželom ostáva sama so synom. Keď syn odíde za svojím otcom na prázdniny do Paríža, na Antóniu čaká v hoteli smena, na ktorú tak skoro nezabudne... (tahir)

Recenze (4)

+sfinx+

všechny recenze uživatele

U tohoto 'snímku' (raději bych napsal 'klipu') je hodnocení asi zbytečné. Děj nemá hodnotu ani jedné povídky Dekameronu :-) Je tam jakýsi úvod, pak je tam naznačeno několik zápletek a nakonec je tam sex. Hlavní hrdinka je opravdu půvabná a ona scéna, která jako jediná utkví v paměti patří také k tomu nejlepšímu, co se v tomto žánru dá vidět. I přes tu explicitu to má daleko k pornu, ale zároveň to daleko posouvá hranice normálních - spíše komických pohybů z obyčejných filmů. ()

rounen 

všechny recenze uživatele

Na to, že film má jen 40 minut, tak je natočený velmi profesionálně... Antonie hlavní představitelka, od které utekl manžel a která se stará o syna, neměla už několik let sex... nebudu zde vypisovat její příběh, ale vyzdvihl bych detaily, vyníkající práci s kamerou, výbornej výkon herců obzvlášt postav Antonie a tajnýho VIP hosta hotelu :) ,kteří tam předvedli ze všech filmů nejlepší procitěnou romanticko-sexuální scénu, která byla okořeněna emočně dramaticko-poetickou hudbou... přišlo mi to jako dokonale zvládnutý snímek, který nemá chybu... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když jednoho dne Antonie opět přijde pozdě do práce (nyní je v tom však nevinně, vyprovázela syna na prázdniny), výčitky šéfa i ředitele hotelu se na ni jen sesypou. Naštěstí zde má kamarádku, které se může svěřit se vším, i s tím, že už sedm let neměla chlapa. Kamarádka má pro ni jedinou radu - hoď to za hlavu a začni si užívat. A tak Antonia začne... Těžko tento film nějak hodnotit, protože v něm vlastně o nic nejde. Když by se z něčeho mohla klubat jakástakás zápletka (podrazácký recepční), nic z toho není zužitkováno. Na čistě erotický film to ale také není, protože jediná lechtivější scéna začne asi 5 minut před koncem, a tolik také trvá. Takže pokud si film chcete pustit kvůli nějaké zábavě, běžte jinam. Pokud kvůli sexu, tak buď se poohlédněte po internetu, a nebo si pusťte film zhruba od 30 minuty. Howgh.. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama