Reklama

Reklama

Souboj s Antikristem

  • USA Rapture-Palooza (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Po konci světa se miliardy lidí ocitnou v nebi. Lindsey a Ben však zůstali na předměstí Seattlu. Mladičký pár se vedle mluvících kobylek, krvavých dešťových přeháněk a hulících přízraků ze všech sil snaží vést normální život. Když se však v jejich sousedství Antikrist rozhodne vybudovat svou základnu, Lindsey dojde, že předmětem jeho zájmu bude asi právě ona. Za pomoci přátel, rodiny a souseda kosícího zombie, se dvojice rozhodne Antikristovy plány na sňatek s Lindsey překazit... a pří té příležitosti třeba náhodou zachránit celý svět. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (54)

snek49 

všechny recenze uživatele

Proboha co to je? Řekl jsem si, že se podívám na něco, u čeho nebudu muset moc přemýšlet, ale kdybych tušil, že se mi to bude snažit vymýt mozek, dal bych od toho ruce pryč! Dělají si z nás srandu? Tohle chce opravdu někdo vidět, nebo je to jen pro vyhulené puboše? Anna se musela úplně zbláznit, když šla do takové kraviny – při čtení scénáře musela mít šedý zákal, nebo jí podstrčili úplně něco jiného, protože do něčeho takového jdu jen v případě, že si chci podělat kariéru. Zkrátka a dobře, všechny zodpovědné bych zkopal do kuličky a pár let bych je nechal dělat veřejně prospěšné práce. Jen ta Anna to trošku drží, protože se na ni dalo dívat, avšak od úchylné zhovadilosti to stejně nezachránila… ()

sNeDy 

všechny recenze uživatele

Založit přes polovinu filmu na idiotovi, který si komediální "kariéru" založil na tom, že říká oplzlé sexuální hlášky prostě není dobré řešení. Přitom námět super, vedlejší postavy jsou super a i ten povedený vtípek zavítá na párky, ale pak vždycky přijde Robinson a znovu mi film absolutně znechutí. Jedna hvězda za vulgární vrány. ()

Reklama

Lvísrdce 

všechny recenze uživatele

Silně parodicky zaměřené proti křesťanské verzi Apokalypsy. Pár vtipných či zajímavě technicky udělaný věcí. Mě zaujalo, jak bylo uděláno nanebevstoupení spravedlivých. Ale na můj vkus příliš mnoho vulgarismů, děj ani postavy moc nedávali smysl. Dá se vidět jako určitý netradiční filmový experiment. Jedna hvězdička navíc za Annu, na tu jedinou se dalo dívat. ()

darthhokro 

všechny recenze uživatele

Takovou chujovinu už jsem dlouho neviděl. Zhulený zombie, nahláškovanej satan(antikrist) a hnusný plochý škrabadlo na parkety v hlavní roli (Anna Kendrick) Nicméně jsem řezal při těch hláškách celou dobu, fakt mě to pobavilo. PS: kyseláci a bručiksichti ať se na tohle nedívají a radši čumí na tarkofskýho. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Tak teraz som na pochybách, čo vlastne tvorcovia mali zaľubom. Rapture-Palooza je mix všetkých možných blbostí a kravín pozbieraných na smetisku a vtesnaných do jedného osemdesiatpäť minútového kontajnera. Mysleli si snáď, že ak dajú dokopy mnohé idiotské trapárny do jedného vreca tak z toho vznikne vtipná kaša?...No v každom prípade nevznikla, práve naopak!.......Údesné!!!......(chudiatko Anna, do čoho si sa to preboha nechala namočiť?!?) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama