Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beatrice nikdy netoužila po dětech, ovšem nyní to vypadá, že její podvědomí pracuje proti ní. Připustí, že by dítě chtěla, a začne podnikat vše pro své otěhotnění...  Téměř čtyřicetiletá Beatrice žije svou prací a má v profesi reklamního kreativce velké úspěchy. Nikdy nepomýšlela na rodinu a odměnou za plné pracovní vytížení je jí získání ceny Kreativec roku. Užívá si slavnostní večer a s nadšením přebírá trofej. Když však chce pronést řeč, zadívá se na těhotnou asistentku Julii a omdlí. Od té doby upadá do mdlob, jakmile se vyskytne v přítomnosti dětí. Lékařské vyšetření nic neobjeví, ale lékař si myslí, že pacientka podvědomě touží po dítěti. Beatrice se svěří nejlepší kamarádce Ségoléne, že chce mít dítě. Jinak její omdlévání nezmizí. Ségolene jí nevěří. Beatrice přece nikdy nechápala ženy, co chtěly mít dítě. Beatrice se pustí do randění s dávnými partnery, což nedopadne nejlíp. Zalíbí se jí fotograf Marc, s nímž pracuje na kampani pro firmu s potravinovými výrobky pro děti. Nechá se pozvat na večeři a rozhodne se s Marcem otěhotnět. Vyhledává ho v době ovulace a miluje se s ním na různých místech. Nakonec se rozhodne situaci vyřešit psychoterapií. Je už ale pozdě. Je těhotná. Vydá se Marcovi oznámit, že bude otcem. Zastihne jej však doma ve společnosti dívky, kterou považuje za milenku, a raději o svém stavu pomlčí.
O sedm měsíců později začne předčasně rodit a její otec se rozhodne navštívit Marca, aby mu sdělil, co se děje. Marc hned jede za Beatrice do porodnice a nehodlá dopustit, aby byla na výchovu jejich syna sama… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Podle mě musel být Pierre Joassin v době natáčení sám těhotný, jinak by něco takového nemohl vypustit do světa... Jestli bylo cílem navodit předporodní bolesti, skoro se to povedlo! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama