Reklama

Reklama

Skypemare

Krátkometrážní / Horor / Thriller
USA, 2013, 8 min

Obsahy(1)

Je halloweenská noc a venku podle zpráv řádí psychopat, který utekl z vězení. Dvě kamarádky spolu mluví přes Skype, když v tom se za jednou z nich objeví záhadná postava. (jkpj22)

Recenze (9)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Fešanda si v osamelú halloweensku noc doma skypuje so svojou kamoškou, za ktorou sa onedlho objavuje silueta neznámeho návštevníka... Vydarený a pekne natočený, tematický kraťas, ktorý sa síce dá prekuknúť (možností na pointu koniec koncov veľa nie je), ale celkovo ma potešil. Hodnotenie by som videl medzi 3 - 4*, ale pre moju obľúbenkyňu Cerinu Vincent sa prikloním k tomu vyššiemu. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dve najlepšie kamarátky komunikujú cez "Skype", všetko prebieha podľa plánu až do momentu, kedy sa za chrbtom jednej z nich neobjaví silueta neznámej osoby. Začína sa boj o život! Najväčším hororom v tomto snímku bolo čumieť na kozy Ceriny Vincent. Tá predstava mať ju doma vedľa seba na postely bola ozaj hrôzostrašná! Verte neverte, tá by dostala riadne poza "uši"- 50% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

"Skype zabíjí" Vydařenej atmosferickej kraťas. Nebýt té průhledné pointy dal bych možná i 5 hvězd. Ale to by to muselo dopadnout jinak. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Normálně bych tomu asi nedal ani ty tři hvězdy, protože toto téma není zrovna originální a popravdě mě to ani moc nebavilo, ale finální rozzuzlení dokázalo přece jenom alespoň trošku „pobavit“. Podobný smysl pro humor může mít vskutku fatální následky, zvláště jste-li posraní až za ušima… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Cicatá, ricatá buchta ukázala, kde je jej talent. Myslím herečku. Nebyť jej bolestivého výkonu, tento ,,short,, by som považoval za jeden z tých najviac vydarených. No ale keď sa chlapi chcú pozerať viac na telo ako dej, tak nech... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

I když jsem pointu uhodl, nemůžu říci, že by mi to zkazilo zážitek z velmi povedeného kraťasu s parádní atmosférou :-) Doporučuji všem. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Nej kraťas, jaký jsem kdy viděl. Skvělý příběh, napětí, byl celkem i strašidelný a zápletka na konci se povedla. Skvělé! ()

Reklama

Reklama