Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robot Chicken: DC Comics Special je epizoda ze série televizní komedie Robot Chicken, která tímto dílem odstartovala šestou řadu tohoto seriálu. Jedná se o speciální díl, kde na sebe narazí spousta známých DC postaviček jako Superman, Batman, Robin, Aquaman, Green Lantern, Wonder Woman, Flash, Lois Lain, ale také Lex Luthor, Dvojí tvář, Joker, Mr. Freeze a mnoho dalších. Vtipně poukazuje na jinou stránku problémů hrdinů a zloduchů. (Jamal)

(více)

Recenze (8)

togaf 

všechny recenze uživatele

Dvacet minut nabitých šílenými vtipy - líbající Superman, balení v baru, odstrkovaný Aquaman a spousta dalšího. Čím víc komiksových postav znáte, tím víc se budete bavit. A skvělé hlasové obsazení je už jen třešnička na dortu zábavy. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

"No jo, ale nikdo jste mi neřekl, že to budou roztomilá zvířátka..." :D Seth Green mě zase jednou dostal do kolen, aniž by u toho byla Kate Winslet, nebo Mario :D ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Cílem je zaznamenat všechny známé postavy. Kromě Harryho Pottera!!!!............. Odkazy na filmy, příběhy a komiksové série. Když začal Superman všechny líbat, šel jsem do "kytek". A pak přijdou Sněhomrdi a to už jsem ležel po stolem. CITÁT - Já do slova umírám po vyšších teplotách.......... Teda nečekal jsem nic světoborného a ono to ani není moc světoborné, ale je to velká sranda a parodie. Chudák Batman nebo Aquaman. CITÁT - Žerete moji tetičku!!!!........ Otázka: Jaký je heslo k WI-FIně? Odpověď: Catwomanjepica - dohromady.... Není to na pět, ale je to supr. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Liga spravedlivých zasahuje :D Jen mě mrzí, že jsem neznala všechny hrdiny. Ale i tak byly některé skeče velmi povedené: Superman líbající kdekoho, kamenná tvář Jokera, zmatený Aquaman a na závěr přeplněný troják. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama