Reklama

Reklama

Charismatický Jude Law jako Dom Hemingway – nenapravitelný, ale vždycky vtipný, většinou hříšný a často nebezpečný kasař a zloděj. Doma zrovna pustili po 12 letech z vězení a on se rozhodl přihlásit o odměnu za to, že držel celou dobu jazyk za zuby. Společně s parťákem Dickiem se proto vydává za šéfem Fontainem, kterého Dom svým mlčením uchránil od jistého trestu. Kromě jiného se Dom snaží navázat vztah se svou dcerou, starý dobře známý život ho ale brzy vtáhne zpátky mezi kriminálníky. Díky svému opilému a věčně sjetému egu Domovi nevyjde nic, i kdyby jeho úmysly byly čisté jak padlý sníh. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (232)

tufr 

všechny recenze uživatele

Musim říct, že se jedná o Judeovo solovku jako prase!! Nahláškovaný super, příběh taky OK, jen sem stále doufal, že Don půjde vybrat trezor v LaFointainově vile. Přišlo mi to už poprvý u scény kdy se u toho trezoru otočil a bylo slyšet otevírání, pak taky když v klubu sledoval projekci dvou holek, který hrály ping pong a on se soustředil na pinkání. ŠKODA jinak bych se nebál dát 5* a mohlo být 90. Takhle je to zkurveně zasranejch 75% :) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla slušná jízda plná ostrých řečí,otrlého chování a v čele s vynikajícím Judem Lawem,který vás pobaví,ale zároveň vás plně vtáhne do osoby Doma Hemingwaye a jeho boji s vlastním já a nalezení cesty k odpuštění vlastních chyb.Skvěle jsem se bavil a film měl i dobré tempo.Za mě celkově 80 % a čtyři hvězdy. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Hmm... dobré no. Jude Law a Richard Grant za 1* a jinak to celé stojí za ***** aka snímek se dá popsat vlastními slovy Doma: "fuck fuck fuckin' fuck". Ne nekecám, každé druhé, někdy i tři slova po sobě byla tato. Opravdu po určité době už se stávají ona slovíčka otravnými, nehledě na to, že nikdy nezačala být vtipná. Jediné chvíle, kdy se vykouzlil malý úsměv na mé tváři, byly asi čtyři slovní přestřelky, kdy se slovíčkařilo... the end. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Úvodní Óda na ptáka hodně navnadila, ale té ukecanosti, která mě v prvních fázích filmu bavila, jsem se postupně přejedl. Všeho moc škodí. Paradoxně víc, než ten gangsterský nádech, na který jsem se těšil, mě bavila ta dramatická rovina, kdy se Dom snaží najít cestu ke své rodině. Nad průměr to samozřejmě tahá Jude Law, který zahrál jedinečně a bylo vidět, že role mu byla psána přímo na tělo a potěšili ve vedlejších rolích i Červený bedrník a Daenerys Targaryen, kterou bych nepoznal. Ale i tak pociťuji mírné zklamání. 65% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jude Law ukazuje, jak moc zajímavým hercem ve skutečnosti je a prezentuje se skutečně odpornou postavou, která ale pro mě byla snesitelnější než postava Jamese McAvoye ve snímku "Sviňák". Hlavně první polovina mě dostala, protože Jude zde byl opravdu hnusně neodolatelný. Příběh samotný už mi dál zase tak výjimečný nepřišel a nakonec mi i bylo jedno, jak to dopadlo. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama