Reklama

Reklama

Devil Seed

  • Austrálie Devil Seed (více)

Obsahy(1)

Prázdniny skončili a Alex sa vrátila do školy na internát ku kamarátkam Jessike a Breanne. Ako sa sluší a patrí, stretnutie oslávili nočným žúrovaním, ktoré vyvrcholilo nápadom storočia - ísť za cigánkou a dať si vyložiť budúcnosť. Následujúci deň si Alex síce nič z predošlého večera nepamätá, no v okolí sa začnú diať zvláštne veci. Halucinácie, čudné, hrôzu naháňajúce zvuky, výpadky pamäte a škrabance na tele ju rýchlo presvedčia, že tu ide o jej život. Ak včas nenájde pomoc, bude zle... (beso74)

(více)

Recenze (58)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tady se jelo přesně podle šablony. Vezměte ten nejschematičtěší náčrt vymítačského hororu ... a máte Devil Seed, aniž byste museli cokoli přidávat. Na áčkový look a kvalitní herce nebyly peníze a originality a experimentů se tvůrci nejspíš bojí jako čert kříže. Přesto je ta zmíněná šablona pořád celkem funkční a tvůrci dostatečně řemeslně zruční, takže jsem v rámci "kanadských nízkorozpočtových hororových béček" docela spokojený. Pro mne to spadá přesně do kategorie "nenadchne ani neurazí", což je po příšerném traileru, kvůli kterému jsem se film chystal zcela vynechat, příjemné překvapení. 5/10 ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě nesympatické kravky, co nepochybně dostaly padáka z amatérského, fekálního porna, se chopily příležitosti v amatérském, žumpoidním hororu. A průpravu na to měly vynikající! Ta, co je jakože posedlá, vrčí, ječí a koulí očima, jako když mívala v rektu dvoumetrového negra a ta, co je jakože angažovaná kamarádka, se u toho celou dobu tváří, jakoby ji vrcholil na obličej sedmdesátiletý, chlupatý asiat. Prostě dokonalý herecký koncert, odehrávající se v kuchyni a ložnici bratrance kamaráda toho fantastického scenáristy a režiséra, jenž dal tomuto veledílu spatřit světlo světa. Počítám, že si po poslední klapce celý štáb skvěle zašukal, aby si vydělali aspoň na pronájem kvartýru a videokamery. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film tohoto žánru, ztráta času. O příběhu se nemá cenu bavit, ten je snad každýmu jasný. Přidaná hodnota žádná, herci nejen že neumí hrát, navíc jsou otřesně nesympatičtí. Kdyby ty ženský aspoň ukázaly rodidla v těch pár lechtivých scénách, dal bych dvě hvězdy. Takhle klasická jedna za to, že jsem vydržel do konce. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Udivuje mě, že tyhle exorcistický horory ještě někoho baví. Pořád dokola ty stejný prvky (ďábel je sprosťák, levitující dívka, třepetící se postel) nemůžou fungovat věčně, ale očividně se vždycky najde někdo, komu to udělá vyloženě radost. Neřikám, že poslední patnáctiminutovka by se nesnažila o nějaký to napětí, ale po drtivou většinu času mi bylo všechno tak nějak putna. Nemluvě to znásilňování hrdinky duchem a její rádoby nabíječ, co radši klátí její vyvinutější spolubydlící. A dobře vám tak, milí filmaři! Protože mezitim, co vy točíte tyhle skvosty, jeden sexuchtivej démon v tu chvíli možná zahřejvá taky tu vaší postel. ()

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Mladá Alex sa po letných prázdninách vracia späť na nový privát so svojimi kamošmi. Po prvej prebdenej noci kedy sa cestou z diskotéky zastavia u "údajnej" cigánskej veštici.. (ktorá mimochodom vyzerá, ako tie dôchodkyne z priora čo pred záchodom predávajú toaleták) ..začnú diať zvláštne veci. Ako skončila táto sračka netuším, lebo som to po 37 minútach už nedokázal dopozerať. Zrejme išlo o posadnutú študentku nakupovaním handier vo výpredaji. Skutočne, neskutočný horor bolo pozerať sa na tieto "Oscarové" výkony na úrovni nočných zabávačov z TA 3. Efekty ako v Godzille z 54´, napätie ako pri znižovaní ceny za burčiak na baníckom jarmoku, snaha uspať diváka od samého začiatku - toto sú všetko dôvody prečo bez milosti s úsmevom na tvári môžem šľahnúť ODPAD. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama