Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná Annette (Annette Poivre) má ráda silné muže podobné hrdinům z dobrodružných filmů. Do ní je zamilován fotograf Jules (Raymond Bussieres). Jules se snaží získat její srdce, přesvědčuje ji, že má bratra, dvojče Césara, který loví lvy. „Pozve“ k sobě imaginárního bratra a vydává se za něj. Statečný lovec si okamžitě získá srdce Annette. Vše odvíjí báječně až do doby, kdy se César setká se lvem a musí prokázat svoji odvahu. (Snorlax)

(více)

Recenze (2)

Flego 

všechny recenze uživatele

Aby získal nesmelý fotograf priazeň obchodníkovej dcéry, ktorá miluje silných mužov, začne sa vydávať za svoje dvojča, smelého lovca levov z Afriky. Základná myšlienka je jasná, problémy nastanú, keď sa odvážne dvojča musí stretnúť so skutočným levom. Jasný je aj námet filmu, to spracovanie je už poslabšie. Film sa evidentne niesol na vlne francúzskych povojnových komerčných komédií, ktoré sa šili horúcou ihlou a nie vždy dosahovali vyššiu úroveň. Aj tu si zahral kratučkú úlohu Louis de Funès, ale bolo by chybou myslieť si, že on bude ťahákom pre film. Prvý komentár. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Já vždy tvrdím, že v jednoduchosti je krása. A zde se to tak děje. Někdo by mohl namítat, že je to příliš primitivní a jednoduché. Možná ano, ale mi to nevadí. Já se prostě bavil. Mihnuvší se Luis de Funés coby lékař byl jen takovou třešničkou na dortu. Jen ten konec s tím zvířetem měl být kratší, ale jinak není snímku co vytknout.          70 %   ()

Reklama

Reklama