Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tommymu (Joe Cole) zmlátia dievča, ktoré je v piatom mesiaci tehotenstva. V nemocnici potratí, a tak obaja prídu o všetko. Zrúti sa im celý svet. Tommy sa snaží získať informácie o tom, v ktorom nápravnom zariadení sú útočníci zadržiavaní. Po tom, čo úmyselne napadne zopár policajtov a je dopravený do toho istého väzenia ako dotyční útočníci, môže sa jeho príbeh pomsty začať... (sochoking)

(více)

Recenze (30)

emma53 

všechny recenze uživatele

Já tedy nevím jak to chodí v britských nápravných zařízeních, ale té explicity v násilí tam bylo až moc. Nosná myšlenka pomsty byla jasná od začátku a kolem toho se celou dobu jen řezalo. Jediná útěšná věc je, že ten slizkej Bob to taky schytal, že ty nabušený týpky vybrali opravdu dobře a občas to proložili pěkným songem. A kdo by to řekl do Joea Coleho, že Tommyho zahraje tak věrohodně pomstychtivě. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Kurník tož to byly ksichty. Pana Englishe Franka potkat v lese tak z nejvyššího stromu mne měsíc nesundají. Ale i jinak to celý zbytek herců zvládl s nádhernou bravurou. Vadily mi vsunuté songy, nemám tuto hudbu rád a vadily mi zbytečné scény s ženskou, jako vždy. Naštěstí jich nebylo zase tak moc. Má to vcelku i napětí, které vede až k brutus závěru. --- ***a půl!!! ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Film je trochu prehnaný, neverím alebo aspoň neviem o tom, že to v britských väzniciach funguje takto brutálne a že tam je takýto systém. No zápletka je zaujímavá, podobných je veľa (napr. prvý čo ma napadne je Zlí hoši so S. Peanom) no tento je natočený veľmi výborne a aj keď je v niečom prehnaný, pôsobi celkom realisticky. Bol by to (nad)priemerný väzeňský film nebyť veľmi dobrého hereckého obsadenia. Na päť hviezd to asi nie je, ale jednu tam tak nenápadne pridám. edit (16.12.2018): Mením hodnotenie... ()

Sao Saoi 

všechny recenze uživatele

Skôr by som tento film zaradil medzi štýlové, než akčné drama... Chlapcom, čo tak páli v jednej situácii, vôbec nedôjde v inej, že sú v ohrození. Pár chýb mal aj scenár, ale ako celok tomuto filmu niet toho veľa, čo vytknúť. A kto si chce vypočuť f*cking english s londýnskym akcentom, nech sa páči. Prekvapivo skóre: 71% ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Hodně syrový pohled do nitra britskýho lágru. Co na tom, že prvotní zápletka i vlastní závěr je směskou klišé, co na tom, že hlavní záporáci choděj jak namrdaný kačeři a English Frank si zaslouží Zlatou Malinu. Co mě na filmu samotným naprosto oddělalo, je ta syrová a surová atmosféra podpořená řadou skvělých kamerových nápadů. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama