Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Navzdory Fredově sexuální "zodpovědnosti" dojde v noci k nechráněnému sexu. A původní vztah na jednu noc pokračuje i další den. Fred (Noah Bean) předstírá romantický zájem, aby se ujistil, že Mindy (Rachel Boston) spolkne obě pilulky proti početí. Mindy si s ním zahrává možná jen díky své dívčí ztřeštěnosti. (tulakfelix)

Recenze (3)

elishia 

všechny recenze uživatele

Skoda, herecke vykony na urovni Ulice a dialogy jak z Ordinace v ruzove zahrade. Plytke postavy prerostou do konce az do otravnosti. Ale namet je zajimavy a mohla to byt super oddechovka. Skoda... ()

tulakfelix 

všechny recenze uživatele

V angličtině bez titulků - doporučuji každému, použitá slovní zásoba je na úrovni angličtiny na základní škole. **Dva mladí lidé, co se právě poznali, se spolu vyspí bez kondomu, a druhý den rozehrají hru drobného předstírání, nepravd a dotlačení toho druhého do vlastních cílů. Hlavní hrdina ze sebe dělá čím dál většího bezcharakterního trotla, s ním se žádný chlap neztotožní. Zatímco Mindy je elegantně rafinovaná, takové holky znám. Děj má spád a je plný neustálých překvapení, ale v závěru mi film nemá co nabídnout. ** Doporučuji pro holky 10-16 let, nebo pro kohokoliv, kdo si chce procvičit svou prabídnou angličtinu. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama