Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pomsta bude sladká! Po sérii zlých skúseností s mužmi, na ktorých konci stojí aféra so ženatým mužom a prepadnutie v zadnej uličke po noci strávenej opíjaním sa v nočnom klube sa v Shae (Danielle Panabaker) niečo zlomí. Keď sa porozpráva so svojou kolegyňou Lu (Nicole LaLiberte), nájde skvelý spôsob, ako sa zbaviť vlastnej frustrácie. Lu je totiž radikálna feministka a zároveň vražedkyňa, ktorej obeťou sú výlučne zástupcovia opačného pohlavia. V rámci svojej "kariéry" si dokázala poradiť aj s policajtom. Shae a Lu sa vydávajú na víkendový výlet, kde sa jednoduchým a smrtiacim spôsobom vysporadúvajú s opačným pohlavím. (bjjoba)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

"Nemůžu prostě!! Tenhle nic neudělal!! PRÁSK!!" ... odpověď: "Každej něco udělal ..." Perfektní kousek, kterej evidentně naprosto nikdo nepochopil ... Nejde o "rape and revenge", ale o drama se silně ženským tématem na pozadí "jemně zpracovanýho" (obtížný to napsat ..) "rape and revenge" subžánru, kdy se ale nejedná o exploitation!! Tady kdo hledá nebo hledal exploitation tak je vedle!! To pozor!! O tom to není, tady jinde jsme, to jest jiný příběh jiná vesnice ... :)) Kdyby diváci s "odpadama!" dávali doprdele trochu víc pozor a sledovali témata, která se objevují ve vyučovacích hodinách hlavní hrdinky, mohli by dojít k závěru, že zde se nejedná o pomstu, nejedná se ani o exploitation, ale jedná se o drama zpracovávající syrově postavení ženy a muže v "kulturně-moderní-sexuální" době, kdy obě pohlaví těžce a nekompromisně zneužívají svoje zbraně a dovednosti vůči tomu druhému a doslova se požírají jako kudlanky při a po sexu ... Mistr J*A*S*M je opět zcela vedle, kdy nepochopil základní nyance a nitky a když tam holt netekly střeva chlápci dostávali těžce na prdel, asi mu to způsobilo v mozku pocit silné nelibosti. Já jsem normální člověk a přijímám to co film předkládá. Ano, chlapi jsou hovada a znásilňují ženský téměř na potkání, využívají větší fyzickou sílu, zastrašování a společenské postavení. Dělají si s ženskýma co chtějí. Ale ženský jsou némlich to stejný. Ví, že zdravýmu chlapovi prostě těžce od přírody šimrá v koulích a od toho se mu zatemňuje mozek jen když vidí krátkou sukni a pěkný nohy u pěkný holky a ví, že jsme v takové situaci slaboučcí jak caparti na písečku. Můžou nás dostat kam chtějí a doslova nás utopit ve vlastních psychických sračkách, v okamžiku "zatmění" dokáže být ženská zcela při smyslech a klidně nám odřezat hlavu ostnatým drátem ... Ani jedno pohlaví není "lepší a horší" a ani jedno není morálnější. Jde jen o aktuální postavení v historicky daných podmínkách a společenských úrovních. A o tom tento sakra chytře udělanej film je !!!! A kdo to nepochopil, musí se od života ještě hodně co učit ... (Andrew Howard samozřejmě potěšil a absence graficky znázorněných mordů nevadila...) ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Celkový dojem: "prehnaná hovadina". Občas veľmi nepríjemné (keď sa chystajú už už vraždiť), občas celkom milé, občas pochopiteľné a inokedy zasa absolútne nepochopiteľné. Nepoviem - znásilní, tak nech ho dosekajú. Ale vraždiť len za nadržaný pohľad? Alebo za rozchod? Pritom policajt aj starší chlap mal rodinu... to tým kravám nevadí, čo tým deťom spôsobia? Neboli to top-chlapi, ale vražda je trochu moc. Tá (krajšia) krava to nakoniec pochopila, keď umrel úplne nevinný chalan a spravila to, čo mala hneď v polovici. Dosť divné boli niektoré reakcie (ako Shae reagovala na prvú vraždu v byte... WTF? alebo málo kriku pri mučení). Čo sa týka kladov, tak na B-čko to bolo celkom "uhladené" (ako vraví G.Stobbart) a malo to celkom správnu atmosféru. No nakoniec dávam len 2* - 40% ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Baise-moi ultralight. Takže skoro bez krve, bez šukání a samozřejmě bez Karen Lancaume. Ne že bych krev a šukání vyžadoval, ale pokud někdo točí film, jehož ústředním motivem je znásilnění a pomsta v režii dvou vyšinutých krav, byly by tyhle dva atributy na místě. Kor když nemáte k ruce ani jednoho herce zralýho zahrát aspoň na dětský besídce. Úplná zbytečnost. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jedná se o tak trochu netradiční rape & revenge. Asi chápu co tím chtěl " básník " říct, ale zvolil na to ( pro mě ) blbou formu. Děj měl být víc propracovanej a charaktery postav líp propracovány aby to mělo ten kýženej efekt. Absence násilí by nevadila. Spíš mi vůbec nesedlo obsazení hlavních ženských postav. Kamera byla toporná a hudební doprovod taky za moc nestál. Jediný co mě potěšilo byla účast Andrew(a) Howard(a). Sice se jedná jen o párminutovej štěk, ale zase jde o roli která je pro Howard(a) né až tak typická. Zkrátka a dobře není to takovej hajzl jak v jeho ostatních filmech. Jinak mě tenhle kousek moc neoslovil. Nápad dobrej, ale zpracování je mizerný. Slabší 2 hvězdy. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně bych dal obligátní "dvě hvězdičky za řemeslo", ale čeho je moc, toho je příliš, a tohle je pravděpodobně ten absolutně nejvíc nejdebilnější a nejprimitivnější rape and revenge exploitation, který jsem měl kdy tu smůlu vidět. Shae je hodná mladá holka, randí se starším chlápkem. Ten ji odkopne, protože se chce dát zpátky dohromady se svou manželkou. Shae je nešťastná. Skamarádí se s emancipovanou rudovláskou, jdou spolu na párty a pak pokračují na byt se třemi mladíky. Cestou domů ji jeden z nich znásilní. Tehdy se dívky vydávají na "spravedlivou" cestu za pomstou, při níž zavraždí libovolného příslušníka mužského pohlaví, který jim udělal něco špatného. Třeba se na ně mlsně podíval. A tak. Po silnější sebereflexi nikde ani stopa, závěr směšný. Nedoporučuju asi nikomu, možná tak studentkám gender studies. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama