Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (162)

Perverz 

všechny recenze uživatele

Taková crazy komedie, kde kámen šuká cihlu, všichni jsou tady nějak propojeni nebo se postupně propojují, no a z toho jako mají vycházet ty vtipné situace a momenty. Mě to teda nechytlo. Ne že bych na filmy čuměl jen kvůli herečkám, to vůbec ne, kvůli herečkám se dívám jen z 90ti procent... Ne, kvůli herečkám tak z třiceti až čtyřiceti procent. Tohle jsem ale dokoukal jen kvůli Jennifer, která nikdy nezklame, mám ji prostě rád, a Imogen Poots co tady předvádí, ta je prostě suprová, roztomilá, usměvavá. Je to takový Allenovský New York, z prostředí filmu, filmy jsou z de i citovány, to mám rád, tady mě to ale minulo. Těšil jsem se na Tarantina, ten tady má jen takový štěk. Nejsem cílová skupina tohohle filmu, chápu že to může mnoho lidí bavit,.., spíše ale asi dospělejší lidi... ,,?? A spíše ženy. A Kathryn Hahn naprosto nesnesu, je mi nesympatická a má velký podíl na mém hodnocení. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem nečekal, že se v současný době dočkám v kinech americký komedie, který navalím plnou nůši hvězdiček, ale je to tady. Skvělé, hravé, originální, zábavné. Scénaristi si napsali pár figurek a postupně je dávali k sobě a zase od sebe a pak je proházeli a jezdilo se na téma, kdo s kým, kde s kým, všichni se všema, nikdo z nikým, ten s tou, ale ta i s tamtím, atd., atd. Klubíčko na pletení připomíná proti těmhle motancům rovnou nit. Vrcholný zákusky přijdou na večeři a v hotelu, kde se figury opět různým velmi zábavným způsobem protinají. Vztahovej blázinec, který určitě dokáže rozesmát od začátku aneb telefonický um Owena Wilsona na hotelovém pokoji do konce aneb jak je lehké se vžít do divadelní role. Ze všech postaviček se mě nejvíc líbila ta, kterou hrál Rhys Ifans, takovej pohodář a vyznavač žen, že jsem si ho okamžitě oblíbil. Pohodovou náladu podpořila i hudba, která ještě vic zvýrazňuje scénaristickou hravost a nadsázku. Při některých scénách se mě vybavila nejedna francouzská filmová záležitost. Francis Veber tenhle snímek určitě ocení a já ho v tom nenechám samotnýho. Pokud ještě vaháš, tak prozradím, že executive producer filmu je Wes Anderson a Tarantino v pozici herce taky není k vidění v každým filmu, že ano? ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Poměrně mdlá komedie, ve které se toho na můj vkus stalo až žalostně málo. Sice jsem zastáncem názor, že málo je někdy více, ale taky zastávám názor, že se nic nemá přehánět. Tady se jen všichni se všem vyspí, pak se z toho nějak vtipně vybruslí a celé je to takové nijaké. Nejvtipnější byla scéna s prostitukami v obou pokojích a cekově se mi tu hodně líbila i Jennifer Aniston, pro kterou já prostě mám slabost a byl jsem rád, že celý film nestál na jejích vtipech, ale byla naopak hezky v pozadí. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem daleko víc ... Imogen mám jako herečku ráda, ale tady mi tak úplně nesedla. Výběr Owena Wilsona do hlavní role taky nebylo to pravý. Chvílema mi děj docela utíkal a chvílema moc ne. Docela mi i vadilo to vyprávění od Imogen. Čekala jsem komedií a nezasmála jsem se ani jednou. Z námětu by se dalo vytěžit víc. Tvůrci to moc nezvládli. Myslím, že tenhle film jsem viděla poprvé a naposledy. 50%. ()

DaveSmith 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale celý to bylo takový nijaký. Ze začátku jsem byl celkem nadšenej hlavně z toho stylu vyprávění, pro kterej se tvůrci rozhodli. Příběh celkem odsejpal a já se těšil, čím dalším mě film překvapí. Bohužel jsem si postupem času uvědovil, že se nějak nemám čemu smát, což je u komedie celkem zásadní problém. Tenhle druh humoru tak úplně nezatracuju, ale víc se podle mě hodí na divadelní prkna než na filmový plátno. Ke konci mě ten nekonečnej propletenec tak štval, že jsem se vážně těšil až bude po všem. Ani přítomnost Tarantina nějak nedokázala vytáhnout výslednou známku vejš než na 2,5* ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Snímek měli již diváci možnost vidět na filmovém festivalu v Benátkách, kde v srpnu 2014 proběhla jeho oficiální světová premiéra. (Plechpetr)
  • V roku 2020 bola kópia Bogdanovichovho pôvodného zostrihu filmu stále s názvom "Squirrels to the Nuts" nájdená na eBay v ponuke Jamesa Kenneyho, 51-ročného lektora angličtiny na City University of New York. Po Bogdanovichovej smrti v januári 2022 bol strih predstavený v newyorskom Múzeu moderného umenia a je tam od 28. marca 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama