Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 2

VOD (1)

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (253)

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

Whoa. Lasse Hallström je taková moje nemesis a s timhle na něj už fakt seru. Tahle jupícká sračka může být užitná jen pro ty, pro které je vzrušujícím vrcholem měsíce slevová akce v kauflandu a budou ronit slzy dojetí v objetí supermodela se supermodelkou a jejich harantů ve stínu zlého policisty, který jako jediná postava ve filmu má alespoň nějaký rozměr. Tedy jeden. Genuine evil a s Hostem zatím největší kýbl hoven roku. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kombinace hned několika žánrů nevypadala zas až tak špatně, zvlášť když stručný děj dost připomínal již některými zmíněné Noci s nepřítelem. No a když už to včera dávali v telce, neodolal jsem – no a zklamán vyloženě nejsem, ale rozhodně jsem od toho čekal víc. Opravdu dramatických chvil tam bylo dost poskrovnu, závěr mi zrovna moc propracovaný ani nervy drásající nepřišel, ale zas na druhou stranu nenáročnému divákovi to asi stačit bude. Herecké výkony byli sice průměrné, ale to on byl ostatně celý film. Julianne Hough je jinak mimochodem celkem sympatická „dcérka“… ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hallstrom nam ukazuje, ako sa to nemá robiť. Situácia je však o to horšia, že nekopíruje ani tak hollywoodske klišé, ako tuctové televízne filmy. Vlastne pre fanatikov filmovej teórie je to zaujímavý materiál. Ako podmaz popri učení na skúšku z Dejín kinematografie takmer až dokonalé, keďže som si práve čítal pravidlá klasického Hollywoodu. Btw v tom istom čase šiel do kín ďalší Lasseho prúser, nejaká švédska krimi. Asi mal blbý rok, snáď je už z toho vonku. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Vezu se na vlně romantických filmů a velice rychle začínám zjišťovat, že natočit kvalitní, zajímavou a zároveň i něčím originální love story je asi fakt náročný. Nenechte se zmást, nečekám oduševnělá dramatická díla, ale jakožto zástupce něžného pohlaví vítám snímky naplněné prostou láskou, důležitými existenčními (alespoň pro samotné aktéry) otázkami a zajímavým partnerským životem. Nemusely by být tak často plytké a bez alespoň trochu zajímavého nápadu, jako byl konkrétně tento. Herecké obsazení tentokrát nebylo úplně špatné, ústřední dvojice v podání Julianne Hough a Joshe Duhamela byla sympatická, ladilo jim to spolu. Trošku navíc mi tam přišla kamarádka Cobie Smulders, ale zase se ve filmu neobjevuje moc často, takže to vlastně moc neva. Vývoj zamilovaného páru je kupodivu šmrncovně podaný, ale za navazující linku s pronásledujícím policajtem (David Lyons) bych sekala ruce, možná rovnou i hlavy. Jeho role je nudná, otřepaná a hlavně neuvěřitelně průměrná. Samotné finále, ve kterém má tenhle muž taky své prsty, už jen dovršuje pohár unylosti. Nicholas Sparks je generátor na růžovou knihovnu a podle ní se točí stejně barevně laděné filmy. Možná by už konečně někdo měl říct dost a zamyslet se nad zbytečností dalšího takového filmu na stříbrných plátnech. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu romanitckej příběh se sympatickou dvojicí, na druhou stranu že by thriller? No, byl by to thriller, kdyby to nebylo tak extra very předvídatelny. Takhle jsem cítil nějakej thrill leda tak když jsem u toho usínal (podařilo se mi to 3x, než jsem to dokoukal). Rozhodně ta rovina romantická je tady lepší... a to je co říct. Ale jinak žádná velká sláva. V mysli mi zůstane hlavně Julianne Hough a Josh Duhamel jakožto sympaťáci, ale za rok nebudu vědět, o čem to pořádně bylo... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Alexův (Josh Duhamel) obchod se musel pro účely natáčení kompletně postavit. Velké překvapení čekalo produkci, když kopli do země a narazili na základy stejného obchůdku, který tu stál již před 150 lety. (jenik71)
  • Kniha popisuje Kevinovo (David Lyons) násilnícke správanie oveľa detailnejšie. Postava Katie (Julianne Hough) je popísaná viac do hĺbky a je oveľa menej dôverčivá. Alex (Josh Duhamel) je bývalý vojenský policajt, ktorý rozpoznal, že Katie bola zneužívaná, a pomáha jej s tým. (Arsenal83)

Reklama

Reklama