Reklama

Reklama

Recenze (5)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Hroznej film, amatérská televizní kamera, příšerní herci ve vedlejškách, sem tam nějakej neskonale směšnej dialog, kterej by ani tvůrci od Asylumů jen tak z prstu nevycucali a scénář ohranější a předvídatelnější než počasí v nejbližších pěti minutách. Přesto si nemůžu pomoct, normálně těmhle zázrakům víc jak hvězdu dvě nedám, ale mě to kupodivu, za boha nevím pořádně proč, docela bavilo a ani na hajzlík se mi moc odbíhat nechtělo, rychloposuv jsem si střihla jen dvakrát (když se dlouho zbytečně plkalo o ničem). Ten film má v sobě něco, co se mi těžko definuje, ale baví to, a tím teď nemyslím jen to, že se tu najde několik podařených sexy scén a herečka (brunetka), kterou bych si ani já z ložnice nevyhnala. 50% ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že rozpočet tohoto snímku je menší než reklamy na tampon, ale i tak mě to dokázalo zaujmout. Možná právě tím, že se na nic nehraje. Sympatické hlavní postavy, kameru asi hodnotit nebudu, ale scénář a celkový dojem není vůbec špatný. ()

JannieMc 

všechny recenze uživatele

Hola Guys! =´) Vůbec v tomto filmu nebudu komentovat kameru, herecké výkony vedlejších postav (Jason, otec od Rachel), ani "soft" záběry, ani střih, ani režii,...je mi to líto, ale škoda mluvit. ALE něco na tomto snímku je. Něco, co mě volá znova a znova dokola. Není to o tom, že je mi toto téma blízké, ale je to v té doopravdovosti - jak jim věřím, že se "našly", jak cítím, že ta jiskra a láska tam je. - filmík, ve kterém pan Baumgarten dosáhl toho, čeho pravděpodobně chtěl - zapůsobit (tichým festivalovým snímkem, který si nehraje na lásku, ale ukazuje ji). A na mě to tedy působí neuvěřitelně. - a konečnou scénu, kdy se Amy objeví na Rachel představení s blonďatými vlasy a srdcem na dlani, si budu pouštět ještě velmi dlouho. Na scénu s klavírem nezapomenu. "It is kind of liberating, to be honest..." ()

Tominko12 

všechny recenze uživatele

Niekoľko dní mladej baby a zamestnankyne jej otca zmenil život obom. Spoznávajú svoje životy, užívajú spoločné chvíle a cestujú za novými zážitkami. Film sa na nič nehrá a od začiatku si ide po svojej línii až do konca. Škoda spracovania a nevyužitého potenciálu. Obidve herečky ma bavili (hlavne Ruth Reynolds bola veľmi presvedčivá). ()

fun145 

všechny recenze uživatele

kamera skôr pripomínala reality show, ale aj tak sa mi to dosť páčilo, určite odporúčam, zaujímavý dej (aspoň pre mňa), dobrý herecký výkon, cítiť emócie, takže za mňa jednoznačne áno. ()

Reklama

Reklama