Reklama

Reklama

Welcome to the Party

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2008, 5 min

Obsahy(1)

Žena má halucinace a slyší podivné zvuky. Potká zohavenou ženu, která tyto zvuky vydávala. Hlavní hrdinka chce utéct, ale narazí na svého manžela a ten popře, že by v místnosti byl někdo jiný. Když se chce schovat, uvidí své vlastní, mrtvé tělo. A poté si uvědomí, že se zřejmě předávkovala prášky a zemřela, poté jí již zohavený manžel řekne větu "Welcome to the Party". (MikeCool)

(více)

Recenze (4)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Zdejší obsah v podstatě vše prozradí. Což je škoda. Kdybych si ho přečetl předtím než jsem si film pustil ( hodnocení by bylo určitě nižší ), připravil bych se tak o to co z toho vyleze. Jít do toho naslepo se vyplatilo. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Žena má halucinace a slyší podivné zvuky. Potká zohavenou ženu, která tyto zvuky vydávala. Hlavní hrdinka chce utéct, ale narazí na svého manžela a ten popře, že by v místnosti byl někdo jiný, když se chce schovat uvidí své vlastní, mrtvé tělo. A poté si uvědomí, že se zřejmě předávkovala prášky a zemřela, poté jí již zohavený manžel řekne větu "Welcome to the Party". Na krátký film, slušná podívaná s dramatickou pointou. Ke shlédnutí zde. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vítej na párty pusinko…Hm tak tady jsem z počátku nevěděl, co si o tom mám myslet – nic moc se zpočátku nedělo, borka by sice ušla, ale postrádal jsem jakýkoliv impulz k tomu, abych se začal při sledování tohoto snímku bavit. Teprve ve chvíli, kdy se na scéně objeví ona zohavená žena, začne hrát slušná potemnělá hudba a nastane rychlé finální vyústění, řekl jsem si, to nebylo špatné, ale bohužel moc krátké na to, abych tomu dal něco lepšího než průměr -50%. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Práve vďaka pointe, sa to trochu vymyká spodine medzi amatérskymi krátkometrážnymi snímkami. Predsa tam ale ešte chýbala nejaká tá minútka na dovysvetlenie. ()

Reklama

Reklama