Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harold je úspěšný a pohledný muž, který sám sebe stále vidí jako nepopulárního vyvržence, kterým byl na střední škole. Netřeba zdůrazňovat, že jeho absolutní nedostatek sebevědomí z něj udělal, co se týká randění, úplného ňoumu. Když si najme svou nešťastnou lásku ze střední, Annie, aby se stala jeho trenérkou v lásce, projde jeho život radikální změnou. Annie se ho ujme ze soucitu, ale když se Harold začne přirozeně měnit ve způsobilého fešáka, strašně se do něj zamiluje. Problém je v tom, že odvedla sakra dobrou práci a o Harolda teď mají zájem krásné ženy, které ho považují za okouzlujícího světáka. A tak musí zhrzená Annie stát v ústraní a sledovat, jak plody jejího snažení sklízí někdo jiný. Ovšem tyto ženy, se kterými Harold randí nutně nemusejí být v jeho srdci. Vlastně dívkou jeho snů by mohla být právě Annie. Dokážou překonat svou rezervovanost a sdělit si navzájem své pocity? (HBO Europe)

(více)

Recenze (29)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Je to pořád do kolečka do kola…. Harold je zakomplexovaný, nesmělý brýlatý školomet, který ve tvídovém saku se záplatami a béžovými sepranými manžestráky tráví páteční večery u svých nafocených krajinek za písní Franka Sinatry... Nedostatek ženské přítomnosti ho stále ubíjí.... Ovšem co čert nechtěl Harold potká Annie, kterou tajně miloval ještě na střední škole. Annie díky svým osmi lekcím vytvoří z Harolda sebevědomého, pohledného, romantického mladého muže.....tahle story je vážně možná jen ve filmu. Dám jednu hvězdu..... ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Byl jsem vtáhnut do děje hned na začátku a zpátky mě to vytrhlo až když film skončil. Je originální, nápaditý a také jsem se u něj zasmál. Jsou tam situace, v kterých se ocitlo mnoho z nás, ale tak vtipné nám v tu chvíli nepřipadaly a tento film je pro nás zopakoval, abychom se tomu konečně mohli zasmát. Dávám 5* s tím, že nic nemůže být dokonalé. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Obyčejný televizní film, přesto nádherný. Je to vlastně zároveň i takový instruktážní návod pro chlapce kteří si nevěří nebo neví jak na to, jak správně navázat partnerský, nebo lépe řečeno milostný vztah. Dějově je zajímavé, že mladík si v tomto naprosto nevěřící, najme svoji nešťastnou lásku ze střední, aby ho postupně naučila, co a jak má dělat. Jak to ve finále všechno dopadne je samozřejmě předem jasné, ale to neznamená, že by se na to nedalo dívat. Průběh příběhu je hodně citový a tak lásky plný, že u romanticky založených diváků i slzička ukápne. Atmosféra je také velice klidná a převážně vážná, takže k zasmání tu absolutně nic není. Není to film pro každého, neboť atmosféra je spíše uspávací a tak zaujme opravdu jen příznivce zamilovaných filmů. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Lekce č.1: Sebevědomí, Lekce č.2: Jak prolomit ledy, Lekce č.3: Umění rozhovoru, Lekce č.4: Začít se svěřovat, Lekce č.5: Ať má pocit že je jedinečná, Lekce č.6: Sbližování, Lekce č.7: Kompromis. Lekci číslo osm jsem nějako nepostřehl, ale nejspíše to bude něco jako "Jak přimět svojí lektorku, aby se do vás zabouchla. Tisíckrát omílaný a přežvýkaný děj, který už nikoho nepřekvapí ani nenadchne, když se k tomu přidají i celkem nudní herci, stěží to dá na ty dvě hvězdy. ()

Poga 

všechny recenze uživatele

Velmi nudný televízny film, ktorý dopláca hlavne na predvídateľný a ničím prekvapujúci scenár a veľmi zlé obsadenie hl.mužskej postavy. Skrátka tam niečo nesedí. Napriek tomu, že produkcia je na televízne pomery na veľmi slušnej úrovni. Chýba režijné vedenie, atmosféra. Zachraňuje to aaspn pekná ženská. 2/5 ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama