Reklama

Reklama

Gymkhana Five: Ultimate Urban Playground

Krátkometrážní / Sportovní
USA, 2012, 10 min

Hrají:

Ken Block
(další profese)

Obsahy(1)

Tentokrát se Ken Block se svým štábem rozhodl natáčet v San Francisku. Celý krátkometrážní film je doprovázen spousty zajímavými a fascinujícími efekty, zvuky motoru a kvílejících pneumatik. Film se zaměřuje na rychlé a přesné jízdní akce. Byl natočen v průběhu čtyř dnů režisérem Benem Conradem a jeho týmem. Ve filmu také vystupuje dlouholetý přítel Kena Blocka, Travis Pastrana se svou motorkou. (Borrtex)

(více)

Recenze (6)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Zaslouženě nejlepší díl z automobilové série Gymkhana (jak v procentech na ČSFD, tak ve zhlédnutích na YT). Od prvního dílu urazil Blockův štáb dlouhou cestu. Nejenže jsou záběry dynamičtější než v předchozích dílech, ale také se konečně dočkáme skoků. Ovšem nejvíce asi uchvátí, jak Ken solí zatáčky přímo mezi ulicemi, stejně jako ve všech akčních filmech a závodních hrách. Že se jedná o SF jsem neřešil, zkrátka je to skvělá podívaná. ()

Marcin 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=LuDN2bCIyus Po slabšej štvorke, kde sa sústredili skvor na efekty než na driftovanie tu máme päťku. Odohráva sa v San Franciscu, ktoré by bolo akokeby určené na podobné somariny. Musím uznať, že predvádzané kúsky boli zatiaľ najobtiažnejšie a som zvedavý čo má Ken ešte pre nás pripravené. ()

Reklama

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Pro kárové nadšence nádhera, pro ostatní smrtelníky deset minut záběrů jízdy San Franciscem. Jako reklama na "dýsíčka" dobré. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Pěkně mu to sviští... Need for Speed na živo se vším, co jste dělali ve hře. Skoky, drifty, rychlost. Bez jediné chybičky a po krásném San Francisku. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Ken Block jazdí na Forde Fiesta RS WRC HFHV. Podľa Blocka je toto vozidlo schopné dosiahnuť výkon až 850 koní, no kvôli zlepšeniu ovládateľnosti bol znížený na 650 koní. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie v uliciach San Francisca trvalo štyri dni. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama