Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest ambiciózních studentů forenzních věd je na vzdáleném ostrově postaveno proti sobě, aby na této expedici mohli ukázat, kdo z nich má nejlepší předpoklady pro práci u FBI. Kapitán Veneziano a profesor Tomkins sem umístili mrtvoly, na kterých si účastníci této mise mají vyzkoušet to, co se ve školách naučili. Z mrtvol na ostrově se ovšem postupem času stávají zombie, a to co začalo jako boj o kariéru u FBI, se mění v boj o holý život. (cardinals)

(více)

Recenze (103)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Malá, lehkomyslná zombiárna, která mě ničím nějak neotravovala a velkou zásluhu na tom měla sestava herců, kteří byli všichni tak nějak sympatičtí, měli vcelku logické tahy a vytáhli to na slušný průměr. Zombie vzhled na nízkorozpočtový film potěšil, ale jistě už jsem viděla lepší. Jediná nevábnost byla asi v tom, jak tu už někdo podotknul, že se zombie pohybovali, jak se jim zachtělo. Rychle i pomalu. To se ale dá přehlédnout. Víc než průměr tomu ale dát opravdu nemohu, už jen krz ten faktor, že každý snímek se zombie je jeden jako druhý a záleží pouze na zpracování a výběru herců, a to jak jsem již zmínila bylo v tomto případě potěšující. ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozný po všech stránkách, za zmíňku stojí možná tak slušný gore v pár scénách, ale nevim proč by se někdo brodil tou nudou jen kvůli 2 minutám efektů. Zombivci jsou takový divný bahňáci takže tam se toho moc říct nedá. Film přeskakuje sem a tam mezi postavama co pobíhaj bůhví kde a nikam se to neposouvá. Možná horší než Bollův House of the Dead. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Poměrně překvapení. Od filmu jsem nic nečekal a sehnal jsem si ho jenom pro pár známých tváří a proto že jsem byl zvědavej. Přeci jen jsem o filmu nic předtím neslyšel takže jsem od něho ani nic moc nečekal. Nicméně film mi sem tam připoměl Evil dead a hodně mi připomínal starý 80kový horory takže to bylo fajn. Co je ale na tomhle filmu nejlepší je gore, které je naprosto parádní a tvůrci se nebojí co nejvíce přitlačit na pilu, takže krve a vnitřností je více než dost. Herci nepřekvapí ale ani nezhnusí, co naopak trošku zamrzí je kamera která je taková hodně podivná, a vypadá hodně lacině. A ani hudba nestojí za nic. Neříkám že si film ještě někdy pustím, a neříkám ani že se jedná o nějaké veledílo, ale film poměrně překvapil a potěšil. Takže lepší 3*. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Začiatok ma pozitívne naladil, miesto čurákujúcich tínedžerov tam boli študenti medicíny s úlohou obhliadnuť rozkladajúce sa mŕtvoly rozmiestené po areáli. Všetko bolo sychravé, strohé a distingvovane odpudivé, jeden z najlepších rozbehov béčkového hororu. Potom ale zo smradľavých močiarnych hlbín vyplávala na scénu tlupa zombie muklov z vládnych experimentov a s nimi aj pachuť nemohúceho amatérizmu. Nástupom akcie akoby vskutku začal iný film, nepríjemne pripomínajúci spráchnivený osemdesiatkový taliansky trash kde je pár mäsitých gore scénok obložených všeobecnou imbecititou a bezradnosťou. Stupídny panáci sa šmotkajú tmou, vždy zahodiac zbraň po jednom použití. Už som videl jednorazovú žiletku, ale že existuje trebárs aj jednorazová palica s možnosťou použitia len na jeden úder? Z ponúkaných brutalít som si zapamätal hlavne tie prvé odhryznuté prsty a zombicu pribitú k stene tyčou cez líce. K plusom sa ráta ešte karambol s autobusom a k mínusom zasa pekne nasierajúco odseknutý záver. Po pár dňoch od pozretia si už na viac detailov nespomeniem. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Ani nevim proč, ale já se u tohoto filmu skoro pořád smál :-D tvůrci se snažili aby to bylo krvavé a děsivé, ale to se fakt nepovedlo. Gumová kůže, spousta kečupu a několik kilo vinných klobás tak to by bylo GORE, která opravdu neděsí, ale herci se fakt snaží a řvou jak kdyby je vraždili opravdu to se musí nechat. Postavy až na vyjímky extratupé, takže je člověku celkem fuk, kdo zařve a kdo ne, ale nějakým zvráceným způsobem mě to celkem bavilo. Možná díky těm "zombíkům" nebo co to jako bylo :-D ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama