Reklama

Reklama

Million Dollar Crocodile

Obsahy(1)

Desaťročný Xiao, žijúci na čínskom vidieku, má jednu veľkú záľubu: tvora s dĺžkou vyše osem metrov, veľkou papuľou a v nej množstvom ostrých zubov, ktorý reaguje na meno Amao. Je to obrovská samica krokodíla z krokodílieho parku jeho starého otca. Ten však momentálne trpí finančnými suchotami, a tak je nútený svoje krokodíly, vrátane Amao, predať miestnemu gangstrovi prevádzkujúcemu reštauráciu, kde majú skončiť ako pochúťka na tanieroch zákazníkov. Amao však v poslednej chvíli zdrhne a na úteku zožerie aj kabelu modelky Wen Yan (Barbie Hsu), ktorá sa po ôsmich rokoch vrátila z Talianska, a v kabelke si niesla celý svoj zárobok – milión eur. Keď sa o tom všetkom dozvie okolie, rozdelí sa na dva tábory, tých, čo sa začnú obávať o svoj život, a tých, ktorí v tom vidia svoju životnú príležitosť zbohatnúť. Jediný, komu záleží na krokodílovi, je tak malý Xiao. (beso74)

(více)

Recenze (4)

beso74 

všechny recenze uživatele

Filmy o Godzile, zvieracie horory ala Čeľuste skrížené s rodinným filmom (napr mala Panda či Zachránte Williho) a rodinnou komédiou (Sám doma), kde je humor samozrejme, taký čínsky (rozumej, pre Európana nejako príliš krečovitý, prvoplánový a až trápny). Výsledkom je taká celkom milá rozprávočka, kde krokodíl sem tam vycerí zúbky a nie vždy naprázdno, v ktorej je nakoniec to digitálne stvorenie takmer jediným sympatickou postavou filmu, tie ľudské sú takmer všetky karikatúrou nejakej zlej ľudskej vlastnosti. Ako typ na komediálny monster film (ktorý bol tak zamýšľaný od začiatku) viac ako vhodný kandidát. ()

midget 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle by to vypadalo, kdyby se Zdeněk Troška rozhodl natočit film o obřím lidožravém krokodýlovi. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film o tom jak ženská schová věci do krokodýla. No a ty věci chtějí gangsteři takže je tu honička krokodýl vs. gangsteři, ženská vs. gangsteři a celý se to strašně míchá. Spíše bych doporučil starší film s podobným námětem a to Italský Žralok. Efekty jsou sice slušné ale sežraných lidí tu moc není a krokodýl se neobjevuje tak často jak bych si představoval. Ale abych byl upřímný tak jsem čekal daleko větší patlaninu. ()

pend 

všechny recenze uživatele

spoiler/ Dědeček má krokodýlí farmu, ale moc se mu nedaří. Je proto nucen své krokodýly, včetně obrovského Amaoa, prodat. Netuší, že na jatka. Amao však zaútočí a podaří se mu utéct. Do toho se přimíchá jedna hysterická ženská, které sežere kabelku s penězi a která ho kvůli ní nahání až do konce filmu. Mezitím krokodýl schroupne několik obětí včetně dětí. Nakonec se musí na scéně objevit dědeček, který to s krokodýly prostě umí../spoiler Komické prvky jsou spíše v jednání některých postav, jinak je to natural horror. Samotný krokodýl (digitální) je celkem věrohodný (až na ten rychlý běh), závěr filmu je možná až příliš realistický (na daný žánr). Za mě spokojenost. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama