Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní inscenace o krizi rodiny po rozvodu rodičů... Příběh rodiny, v níž mají oba manželé po rozvodu. Nepřijetí syna na vysokou školu, uvede do pohybu dění, v němž se odhalí nahromaděné problémy. Otčím si se synem nerozumí, matka je na něj fixována, vlastní otec svým jednáním podporuje syna v citovém vydírání matky. Vzájemné vztahy mezi partnery se vyhrotí, je těžké vyslechnout pravdu a přiznat si svůj podíl viny. To se matce podaří a setkání u vánočního stromu naznačuje smíření. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

DK91 

všechny recenze uživatele

Hysterická Dvorská, rozmazlený fracek Dlouhý, inženýrský slizoun Cupák a papalášský soudruh Matyáš. Divná a uřvaná inscenace, kde si všichni pořád něco vyčítají, moralizují a hádají se. Dvě hvězdy uděluji pouze za uvěřitelnost hereckých výkonů, scénář je slabší a režie těžkopádná. 80 minut je zbytečně moc, tento příběh by se bez těch zbytečných omáček dal odvyprávět i za 50. Mimochodem, Zuzana Fišárková zde nehraje. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Vladimír Dlouhý byl talent od přírody. Když jako nevlastní otec vyženíte takového fracka, jako je Dlouhý, máte vystaráno na celý vztah. Cupák i Dvorská jsou excelentní a nemá to chybu. 80% ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Krasna Milena Dvorska v intenzivnim tv dramatu, v roli zeny, jejiz motivace mi celou dobu zustala zahalena tajemstvim... Dlouhy jako poradne rozmazlenej pubertak. Cupak stejny jako vzdy. Zvlastni zaver... ale pozornost divaka to udrzi, to zas jo... P.S.: jedna hvezda navic jako bonus za mimoradny puvab pani Dvorske. :-) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Trochu školometská, ale zajímavá a především hezky napsaná televizní inscenace. 1) Hezky jsou prezentována stanoviska a pohledy všech čtyř aktérů. Každý má ze svého hlediska trochu pravdy._____ 2) Nejhorší je jednoznačně matka. Syn je její produkt. Potom ten zelinář (synův otec). Didaktické čitelné postavy představují spíš psychologické typy, než charaktery. Závěrečný psychoanalytický rozhovor pěkně vše shrnul._____ 3) 26letý Vladimír Dlouhý (syn) a 52letý Eduard Cupák (otčím) podávají kvalitní herecké výkony. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Dotek ruky by potřeboval přinejmenším rozmazlený fracek rodičů. Vyhrocené rodinné stavy neskončí před svátky zrovna, tak jak si všichni tři aktéři představovali. 25% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama