Reklama

Reklama

Podivné premiéry

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Novinářka, která píše do tisku kulturní sloupek, je kamarádkou divadelního herce, který je při zkouškách nebo generálce mizerný, ale na premiérách exceluje. Proč tomu tak je? Novinářce brzy dojdou souvislosti s tragédiemi, jež se odehrály těsně před premiérami, a pokusí se svou teorii dokázat. (honajz)

Recenze (4)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Jitka Molavcová vždycky hrála mnohem lépe na saxofon než divadlo. Ondřej Pavelka neumí hrát ani na ten saxofon. Vtipný nápad v rukou těchto dvou tak zmírá na úbytě. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela slušná kamera, zajímavý nápad, ale celé je to nedotažené. To, co dojde kritičce těsně před koncem, samozřejmě diváka napadne o něco dřív. tudíž bych čekal, že se s tímto motivem bude více pracovat a v závěru mi bude nabídnut třeba dvojitý twist, ne to, co se dalo čekat. Navíc vlastně není ten ústřední problém vyřešen - co tedy pomáhalo herci k úžasným premiérám? Ten gumovej panák? Na druhou stranu Míka napsal povídku, za kterou by se nestyděl ani Čapek v Povídkách z obou kapes. Jen to prostě trošičku chtělo dotáhnout a víc domyslet. ()

frkotou 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tento film hlavně proto, že byl točen u nás v domě a dokonce moje babička poskytla svůj byt na natáčení (ten s tou scénou, jak spadne plakát při nahrávání na kazeťák) a točil se v našem městě Znojmě :) ()

Reklama

Reklama