Reklama

Reklama

Husquarna

(TV film)
všechny plakáty
Rodinný / Krátkometrážní
Československo, 1988, 19 min

Obsahy(1)

Příběh o sběratelské vášni. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Příběh natočený brněnským studiem ČT na základě diváckého dopisu. Scénáristické úpravy (krádež/zaplacení "krádeže"/ soud/ stěhování) jsou ale na rozdíl od hereckého podání (Marcel Vašinka a Jitka Smutná) nepřesvědčivé. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Dřevorubec Vašinka je zručný řemeslník, který má svoji práci rád, proto se nechce hnout z lesa do dílny a dělat pro lidi za peníze. Přesto má na účtě nejméně sto klacků, za který si hned koupí pilu a posléze i hospodářské stavení. Největším trhákem ale pro diváka zůstává: dokáže své ženě konečně přestat říkat "maminko"?! P.S.: zahrnuje product placement! ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Vašinka je maniak, co chce od podniku koupit motorovou pilu, protože je závislej na práci se dřevem (!!!), pak tu pilu někdo ukradne a on ji dobrovolně (!!!) zaplatí, prostě vyplázne jen tak 23 000, - (!!!)... To nase*e manželku a ta od něj zdrhne i s dětma, což Vašinku nechá v klidu a dva měsíce jí nechá vykysat - hlavně, že má tu pilu... Finále s neskutečnou pointou je kulervoucí přesně ve stylu bakalářských povídek z produkce ČST Brno... ()

Reklama

Reklama