Reklama

Reklama

Příběh začíná v americkém strašidelném domě, který se díky své hrůzné pověsti stal turistickou atrakcí. Skupina teenagerů zkoumající paranormální jevy se v noci do domu tajně vplíží a snaží se vyvolat ducha. To, co poté následuje, si nedokázali představit ani v nejhorším snu... (TV Horor Film)

Recenze (14)

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Je pokrytecké spílat tomuto filmu jeho neduhy a pak fláknout velký počet hvězd hollywoodské duchařině jako třeba V zajetí démonů, která je sice filmařsky na lepší úrovni, ale obsahově stejně stupidní. Upřímně... až na pár vyjímek (Poltergeist) jsou duchařské horory v jádru stupidní všechny. Vesměs se jedná o strašení pouze na efekt a všechny filmy spojuje blboučké: "Proč tohle ten duch udělal až na konci, když to mohl udělat hned na začátku?" Doporučuju přečíst si vyčerpávající koment uživatele Sabrewulf k filmu V zajetí démonů 2, kde tyhle stupidity rozebírá do šroubku. Každopádně jedna scéna se mi tu líbila a to konkrétně ta, kde černoch zkoumající paranormální jevy chytne nerva a začne duchům nadávat a posléze je "potrestán". Zřejmě cílená narážka na duchařské filmy. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné béčko o duchách v jednom domě, takže příběh je naprosto klišovitej at se snaží sebevíc. Společnost Asylum poslední dobou dělá duchařiny jako na běžícím páse. A já můžu říct že nejsou nějak špatné. Rozhodně jsem viděl horší duchařiny. Nicméně ani tak film nezachrání, celej film se zbytečně táhne a některé přiblblé scény by se měly vystřihnout, nemá ani cenu komentovat herce, ani efekty, tohle je prostě film na noční promítání kdy si sednete a čučíte. U mě to zabralo tak napůl. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

The Asylum, si pri každom svojom´´spektákli´´ udrží to svoje. Majstrovsky vedení herci, príbeh originálny a formálne strhujúca stránka. Pekne napísané, ale ináč myslené. Ale! V tomto prípade je to polovičatá pravda a tvorcovia naozaj použili všetku svoju talentovanosť, aby sa mohli čo najviac priblížiť k slávnejším, kvalitnejším a úspešnejším predlohám. Zatiaľ fandím, ale dokedy to vydrží? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když na vás hned v úvodu vybafne logo Asylum, všem rychle dojde, že tady se asi o moc kvalitní podívanou jednat nebude. Od všech těch brakových céčkových filmů o žralocích, zombie, nebo katastrofických a postapo paskvilů se občas pokusí zabrousit i do jiných subžánrů a ne vždy to dopadne vyloženým průserem. Tato duchařina je toho důkazem. Jde sice i tak o podprůměrnou podívanou, ale na rozdíl od většiny asylácké tvorby dokáže nabídnout i několik dobrých scén a ne úplně dementní (leč ne moc originální) scénář.    Jasně, i zde je k vidění klasické „klišé“ ve formě hýbajících se předmětů, vrzání pantů, bouchání dveří, či „kroky na půdě“, ale dojde i k nějakému tomu gore, budou křupat krky, nesmí chybět pořádné ječení a dojde i k pokusu o rádoby kreativní úmrtí (nabodnutí na pumpu či probodnutí letící židlí…). Někdo se třeba i zasměje. Horší už to bylo se samotným provedením těchto scén – jak po trikové stránce, tak i co se hereckých výkonů týče. Ale tak to není u této společnosti nic nového a člověk to tak nějak už i čeká.    Samozřejmě nebude chybět ani trocha nahoty, pár trapných hlášek, srovnání Fulciho a Argenta, poslechneme si rozhovor o ženských bradavkách (výběru a srovnání), no a ke konci se objeví i jakžtakž snesitelná atmosféra. Tento film není žádné veledílo, ale rozhodně si myslím, že nejde o vyloženou ztrátu času. Co se Asylum týče, jde o jeden z těch sice podprůměrných, ale lepších filmů. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dosť nudná, nevýrazná a opatrná duchárčina, ktorá nemá čím zaujať, no disponuje niekoľkými príjemnými momentmi, vďaka ktorým ju nemôžem označiť za stratený čas. Skupinka mladých si vyrazí do tajomného duchárskeho domu a samozrejme odtiaľ už tak ľahko neodídu. V niektorých úsekoch som vôbec netušil, či sa ten film berie vážne alebo nie a dokonca som ani nevedel, že to je od slávneho Asylum štúdia, ale úplne zlé to určite nie je a zarytých (sub)žánrových fanúšikov to možno aj poteší. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama