Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (682)

Happens 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nechápu hodnocení, nicméně jsem šel do kina na komedii, chtěl jsem se hlasitě zasmát, stalo se. Na néťu, na netu, na néťu, na NETU, na néťu, n a n e t u... Já jsem se prostě bavil, aneb komedie když pustíme o generaci starší (dinosaury) ke googlu. Taky musím ocenit, že ukázali rozdíl mezi člověkem, co má strach jít za svými sny, má útrpný život, nebo člověkem, co jde za svými sny, nedaří se mu a má také útrpný život, akorát si žije v tom oparu. Beru opar. :) A poznámka pod čarou: jsem rád, že využívám poměrně velké spektrum google možností, trochu z filmu kouká komplex. ;) 80 %... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Největší problém Stážistů je prvních 20 minut, kdy se film vpravdě dost pomalu rozjíždí a nudí. Scéna s famrfpálem už ale smrdí zábavou a chlastačka, která nesmí v podobné komedii chybět, film najednou dost nakopne a film drží dech až do konce. Film na mě působil neskutečně pozitivně, hned bych vzal noťas a šel se na stáž přihlásit. Potíž je v tom, že je film zjevně hodně odtržený od reality drží se klasické šablony - parta looserů se vypracuje v profíky - včetně klasických zaškobrtnutí, která málem končí katastrofou. Ale je to americká komedie, takže stačí pár motivačních patetických proslovů a následuje happy end. Vážně, Oskara za scénář to nedostane, ale jako oddechovka to funguje velmi dobře. Nechybí množství popkulturních odkazů a to nejen na svět internetu. Bavil jsem se skvěle a tak to u komedie má být. ()

Reklama

FTP 

všechny recenze uživatele

Dva charismatičtí chlapi bez znalostí IT na náboru nerdských děcek do googlu.. Téma samo o sobě slibuje vtipný a příjemný film. Ten také přesně nabízí plus ještě přidává romantický nádech, který je téměř nutný, máte-li ve filmu Owena Wilsona. Trošku neohrabanou formou je zde naznačena důležitost přátelství a týmové práce. Kdo se nebavil a nechce pracovat pro google, koukal na jiný film. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Spojení Wilsona a Vaughna po letech od "Nesvatbových" slibovalo velká očekávání, ale rutinér Levy mě nechával raději střízlivým. Vznikla nápadem slušná, ale jinak zbytečně dlouhá a po všech směrech průměrná komedie, stojící na ohraném základu outsiderů, kteří přes všechno zlo a nepřízeň osudu dokážou nemožné. Wilson a Vaughn jsou stále skvělá dvojka, ale režisér ani scénárista jim moc nepomáhají v tom se vyloženě odvázat. Celé to tak stojí na Wilsonově charismatu a Vaughnově ukecanosti, ale na dvě hodiny je to opravdu málo a vyloženě vtipné scény se zde nevyskytují. Na jedno podívání neškodné, ale snadno zapomenutelné. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Možno je to predvídateľné, ale ja som sa neuveriteľne bavil. Chémia medzi Wilsonom a Voughnom je najväčším ťahúňom filmu a ich kecačky a pohľady na vec ma jednoducho vždy bavili. Shawn Levy je režisér ktorý to vie s emóciami a robí filmy aké robí bez toho aby to bola úplná hlúposť. Nemalo to trapné miesta a ani nudné momenty. Malo to krásnu Rose Byrne a dokonalého Ferrella. Veľmi poteší aj indická kráska Tiya Sircar. Iste môžete tomuto filmu vyčítať veľa vecí a pravdepodobne budete mať pravdu, ale toto je jeden s tých filmov čo môžem. Hodnotové, úsmevné a odohrávajúce sa v zaujímavom prostredí. A ten life quidditch ma dostal. Dakedy stačí skutočne málo aby človek prehodnotil svoj pohľad na realitu. A keď to ešte robí takýmto spôsobom je to super. Nerobí sa veľa takých filmov, ešte menej ich takto funguje. Možno mnohý nesúhlasia ale v skutočnosti je to naozaj o tom vykročiť dopredu aj napriek strachu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporila viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Vo filme si ako komparz zahralo aj zhruba 100 reálnych zamestnancov spoločnosti Google. (MikaelSVK)
  • Aj keď spoločnosť Google neplatila za účasť vo filme, spoločnosť mala možnosť kontrolovať, ako majú byť jej produkty zobrazené. Tvorcovia filmu napríklad chceli scénu, kde samoovládané auto havaruje, ale Google chcel scénu odstrániť, pretože produkt ešte nebol uvedený na trh. (Arsenal83)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama