Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film
Krátkometrážní / Akční / Thriller / Drama
USA, 2012, 10 min

Punisher (Thomas Jane) si ten den chtěl jenom vyprat prádlo. Potom co viděl gangstery jak ohrožují prostitutky a nasledně i chlapce, řekl si, že to tak nemůže nechat být a musí je potrestat. (Folky)

Videa (1)

Celý film

Recenze (401)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Nejlepší filmový Punisher (sice bych ocenil Ennisovy monology, ale to bych pak musel dát hvězdiček šest). Střelte Raw Entertainmentu licenci, ať si to Jane a spol udělají kompletně po svém (protože je očividné, jak velký fanoušek Tom je) a budeme tu mít konečně věrný, důstojný a hlavně brutální celovečerák s Frankem Castlem, který ovšem zároveň nebude kašlat na charakter ústřední postavy. Za málo peněz přináší hodně muziky už Dirty Laundry, v podobném duchu bych klidně snesl film s dvouhodinovou stopáží. Ten nářez si ani nedovedu představit. Asi bych se i já musel obrnit Jackem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přesně takového Punishera si lidé zasluhují. Drsňáka, co pořádně láme kosti, střílí a mládí, a když už to dělá, tak u toho stříká strašně moc krve. Zároveň v sobě má ale něco, co je nepřekonatelně přitažlivé. Varianta spravedlnosti, která by mohla být funkčnější než spravedlnost skutečná. Thomas Jane ukazuje, že pro tuhle roli byl dobře vybrán. ()

Reklama

Amroth666 

všechny recenze uživatele

zde ____ Digitální kamera, Greengrassovy prvky a Zimmerova hudba v deseti minutách nedělají z Joanoua týpka. Navíc nemám rád Rona Perlmana a ještě navíc nemám rád krátkometrážní filmy, kde víte konec a nic vám vlastně v součtu neřeknou. Kdo ví, jestli na tenhle krátkometrážní film nekoukl ten blázen těsně před premiérou The Dark Knight Rises. Jestli bych měl doporučit krátkometrážní film, pak ukážu na tenhle ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ze začátku no spíš prvních 5 minut jsem si říkal kde je ta zbytenčná brutalita o které tady všichni básní a vida ona tam skutečně byla a byla opravdu krásná . Nemějte mě za nějákého psychopata nesnáším když někdo někomu ubližuje ale přece jen tohle je jenom film a ten si máme užívat a já jsem si ho užil !!! A jsem rád že tvůrce neudělal celý film protože pochybuji že by něco takového dokázal v plnohodnotné stopáži to co předvádí ve svých skvostných 10 minutách ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Akce 8/10/// PLUS: atmosféra jako prase, Thomas Jane a Ron Perlman rozhodně potěší, pořádně krvavá akce MÍNUS: slabší vizuál, působí levně, tmavší obraz, ale možná účel./// Shrnutí: Neuvěřitelné jak mě desetiminutový snímek dokáže nakopnout do suprové nálady. Už původní film z roku 2004 je pro mě jeden z nejlepší akčňáků posledních let. Novější verze z roku 2008 mu rovněž nedělá ostudu, takže začínám mít dojem že Punisher bude nadlouho moje hodně oblíbená postava. No a na závěr závěrečná scéna s tričkem je úplně super./// Celkem 90%/// ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Fľaša, ktorú má Frank Castle (Thomas Jane) v ruke je whiskey Jack Daniels. Vo filme môžeme vidieť, že za ňu dáva predavačovi v obchode (Ron Perlman) 40 dolárov, totižto v USA skutočne stojí od 30 do 40 dolárov. (Odpocivadlo)
  • Frank Castle (Thomas Jane) má na nárazníku auta nálepku, na ktorej je nápis – “My Child is an Honor Student“. (ČSFD)

Související novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama