Reklama

Reklama

Hellboy Animated: Iron Shoes

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Akční
USA, 2007, 3 min

Obsahy(1)

Hellboy (Ron Perlman) je vyslán do tajemné věže, aby zde chytil a zneškodnil malého démona s železnými botami. (movieband)

Recenze (12)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Stejně jako komiksová minipovídka nejsou ani tyhle animované Železné boty ničím jiným než sympatickým atmosférickým kraťasem, z něhož hellboyovská atmosféra doslova sálá. Spíše než o příběh nebo napětí jde hlavně o humor, no a toho se taky dočkáme. Střih pěst - zvon mě opravdu rozesmál a závěr zrovna tak. Tři minuty bohatě stačily. "Cestuju nalehko." ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tento bonusový short, který se objevil na DVD jako dáreček fanouškům u filmu Hellboy Animated: Blood and Iron na mně moc velký dojem neudělal. Bohužel je to hrozně krátké, abych z toho mohl mít větší prožitek. Ty tři minuty uběhly příliš rychle a děj samotný zas až tolik pestrý nebyl. Filmový Hellboy je mnohem lepší. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Fajn kraťas, který vyniká hlavně asi vtipem a odlehčením. Není to nic jiného, než příběh o tom, jak Hellboy zneškodní jednu příšeru. Popravdě to mohlo být ještě kratší a možná ještě vtipnější, kdyby to skončilo už během pádu z věže, ale tak každý má nějaký vkus. Pro mě dobré, ale nic skvělého to není. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Hellboy (Ron Perlman) je vyslán do tajemné věže, aby zde chytil a zneškodnil malého démona s železnými botami. Povedený kraťas. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Vtipná jednohubka, kterou nelze nějak objektivně hodnotit. Bylo to opravdu velice rychlé a Hellboy má samozřejmě i tady dobrý hlášky, a klidně to mohlo výt delší (klidně i mnohem), ale to je asi všechno, co se k tomu dá napsat. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hellboy přijde, chytí skřeta se železnými botami, předá ho "vyšší spravedlnosti". 3minutová scénka neposkytuje prostor ani pro minimální vysvětlení, co je to stvoření vlastně zač, jenže ani pro akci či nějaký vizuální nápad. Výsledkem je zbytečnost o ničem. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Také trošku zbytočné krátkometrážne prevedenie animovanej verzie Hellboya bez nejakého nápaditého príbehu alebo pointy. Skôr asi len tak na pripomenutie sa, každopádne ale zbytočnosť. 35 % ()

Reklama

Reklama