Reklama

Reklama

Brooklyn Brothers

  • USA The Brooklyn Brothers Beat the Best (více)
Trailer

Obsahy(1)

Alex dostal nedávno kopačky od své dívky a tak se vydává na improvizovaný výlet s kamarádem z kapely – excentrickým Jimem. Tihle dva v sobě probudí své "vnitřní dítě", a za použití dětských nástrojů vytvoří svůj vlastní styl pro nic netušící fanoušky. Odehrají sérii hodně zvláštních vystoupení a zažijí nejednu situaci, která se blíží katastrofě. Jejich vytrvalost je možná tím pravým na cestě ke splnění jejich dětských snů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

tak tohle mi hodně sedlo do nálady, jak posmutnělá a jednoduchá, ale velmi dobře se poslouchající muzika, tak celková nálada filmu. Byl zde i prostor pro humor, často šlo spíš jen o pousmání, ale každopádně to bylo příjemné. Film není nabitý nějakým strhujícím dějem, je to spíš příběh o hledání a o tom, že má cenu to v životě zkoušet a jen tak se nevzdávat. Velmi povedený nezávislý snímek ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Brooklynských bratov som si pozrel vlastne nedopatrením, lebo som si nevšimol, že ich hodnotili iba dve desiatky nadšencov. Film ma výrazne nudil. V dialógoch som márne hľadal niečo, čoho by som sa zachytil a aj prvotný pocit, že hudba mi pripomína obľúbené duo Simon & Garfunkel sa postupne vytratil. S veľkým sebazaprením som to dopozeral. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Začátek u tohoto filmu byl hodně dobrej. Hlavní hrdina se hned ze začátku představil jako absolutní lůzr, když ho naprosto nekompromisně odpálila přítelkyně. Netušil jsem ale, že ho ještě vyhodí z práce a nakonec seřeže postižený dítě v jedný škole jenom proto, že mu prostě ruply nervy. Začátek fakt neměl chybu. Pak už ale hodně záleží na tom, jestli Vám sedne muzika, která ve filmu hraje. Pokud jo, tak máte vyhráno a film je Váš. Pokud ne, tak to film nejspíš odsere. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama