Reklama

Reklama

Interview se zabijákem

  • Velká Británie Interview with a Hitman
Trailer

Tichý, vytrvalý. Žádné vztahy. To je Viktorův styl. Mantra, která ho vytáhla ze slumů v Rumunsku na vrchol své profese – nájemného vraha. Viktor zná hodnotu života vice než většina lidí, což mu dává předpoklad stát se perfektním zabijákem. Ale po bezcitném podrazu od svých šéfů utíká do Londýna, stane se členem nové rodiny a zjistí, že se octnul uprostřed zuřivého boje podsvětí o moc. Viktor je teď lepší, rychlejší a ještě více nemilosrdný, než kdykoliv předtím. Dostane příležitost, aby začal nový život. Ale podaří se mu někdy uniknout nepříjemnostem a skrytým tajemstvím z jeho minulosti? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Lacike 

všechny recenze uživatele

V ramci bezrozpoctovych poloamaterskych fiilmov to dopadlo dost slusne. Hlavne preto, lebo sa tvorcovia s nulovymi nákladmi nepokusali natocit akcny film, ale mix dramy a thrilleru. Takze tentoraz az tak velmi nevadi, ze sa to znova odohrava v hnusnych rumunskych lokaciach, ze cely film je zalozeny prakticky iba na rozhovoroch par ludi v niekolkych interieroch a ze to snima rucna kamera s vyblitym filtrom. Tvorcovia vsadili na dej a ten ma aj slusnu pointu. Lenze po dramatickej stranke to nie je ziadna slava a film je tentokrat beckovy nie kvôli rozpoctu, ale hereckym vykonom, ktore za vela nestoja, takze vo vypätych situaciach to vo mne potrebne emocie nevyvolalo. Vlastne som to dopozeral len zo zvedavosti ako sa to skonci a zaver nastastie cely film pekne uzavrel. V rukach lepsieho rezisera to ale aj v tomto lacnom prevedeni mohlo dopadnut ovela lepsie. 5/10. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem měl velké obavy, jestli tento film vůbec dokoukám. Prvních 10min to vypadalo, že snad koukám na nějaký němý film, páč tam padly dohromady asi dvě slova. Ale poté se to všechno příjemně rozběhlo a zamotalo. Kvalitní příběh mapující život nájemného vraha od dětství do přítomnosti s perfektním závěrem - už dlouho jsem neviděl film, u kterého by mne něco zaskočilo, překvapilo či jsem to nečekal. Za toto tudíž přidávám ještě jednu bonusovou *. ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Námět, scénář, děj, režie na úrovni adolescentního rumunského videoamatéra, který dohrál na počítači Hitmana a pojal potřebu "psychologicky" nastínit povolání zabijáka, jako nelehké zaměstnání, které se již (podle režiséra/scénáristy) rodí v útlém dětském věku. Absurdní první půlhodinka s dětským hitmanem jménem Viktor (!), který provádí chladnokrevně popravy dospělých mě zarazila, zda nekoukám omylem na nějaký artový dánský film o podobenství. Následné pokračování děje s již odrostlejším Viktorem, jak nudně proplouvá s tlumičem nástrahami Bukurešti a Newcastlu, mě utvrdilo, že tohleto bude to nejospalejší interview v historii filmu a nebo nepochopené umění. Marná snaha Luka Gosse stát se akčním hercem, kterého by znali diváci nejen z dívídíček, se stále míjí účinkem, protože hrát pod takovým břídilem jako je Perry Bhandal, tak potom může maximálně oslovovat romské rumunské teenagery, kteří se dokáží vcítit do vyprahlé duše této postavy. Film Interview with a Hitman je film zbytečný a tudíž by se na něj neměl nikdo dívat. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Výborně, takhle nějak jsem si Hitmana představoval...akci a výbuchy přenechat Punisherovi, Hitman si vystačí s psychologickým dramatem. A jde mu to skvěle. O mrtvoly samozřejmě není nouze, byla by z nich pěkná kopice, daleko zajímavější je však putování hlavního hrdiny životem, jehož cíl se nachází v pekle. Syrové, špinavé, bezvýchodné. Představa, že zabijácké řemeslo jednou pověsím na hřebík a minulost vymažu lusknutím prstu, je samozřejmě mylná, což musí pochopit i Hitman, byť se mu to moc nelíbí. Zabítí - pomsta, zabití - pomsta, zabití - pomsta. Mnozí chlapi to tak mají, ovšem mnohé chlapy předčí leckterá žena... Pomalé jak zrnka přesýpacích hodin, což se mi po všech těch klipových šílenostech (Jason Statham a spol) velmi zamlouvalo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Wow! Vždy, když vidím v nějakém názvu slovo "hitman", vyvolá to ve mě obraz Ennisova hrdiny Tommyho Monaghana, ale po téhle pecce se to asi změní na tvář Luka Gosse. Naprosto dokonalá sonda do hlubin zabijákovy duše i do jeho života. Měl jsem pocit, jako by mi někdo pomalu podřezával krk a já zároveň musel ocenit, jak elegantně můj vrah zachází s břitvou. Nadšení. 100% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • První slovo ve filmu zazní až téměř po deseti minutách. (korbitch22)

Reklama

Reklama