Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Přestože jeho královstvím neustále otřásá zrada a rozbroje, jsou Ragnarovy dobyvatelské touhy pořád neukojené a vede svoje bojovníky na Paříž. (Netflix)

Recenze (48)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jestliže předchozí řada byla samá řežba a boj o moc, tak ve třetí se trošku na řežbě ubralo, ale začalo se víc souložit a plkat o náboženství. Na jednu stranu tomu rozumím, ona by to byla nuda, sledovat 30 dílů, jak se navzájem všichni snaží vykostit, ale Ragnarova postava mohla být toho teologického "updatu" ušetřena. Bohatě stačilo, jak pěkně prožíval náboženské dilema Athalstan. Tvůrci se ale hold rozhodli jinak a postavu Ragnara zprasili jak mohli. Dokonce jsem si v posledních dílech říkal, že by mi nevadilo, kdyby mu na hlavu padla cihla a vystřídal ho Rolo. To jsem ještě nevěděl, že scénáristi testovali houbičky, které Vikingové žvýkali a připraví velmi podivný konec této řady. Ze zvědavosti budu ve sledování pokračovat, ale jsem trochu rozčarovaný...tento směr se mi moc nelíbí. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. Séria - 95% Jeden s mala seriálov, ktorý ma stúpajúcu tendenciu. Zatiaľ čo prvá séria nás zasvätila do sveta Vikingov, druhá už zlepšila akciu a postavy a tretia to už len zdokonaľuje. Je vidno, že tento seriál je úspešný. Tretia séria je nie len naj-akčnejšia, ale hlavne výpravnejšia. Tu sa už nedobývajú maličké Anglické osady, ale Ragnar, ktorý je podla legendy potomok Odina, rovno zaútočí na samotný Paríž! ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Falešná vstřícnost a nevyzpytatelnost wessexského krále Egberta skvěle vyvažovala telenovelové milostné pletky (především ženského) osazenstva Kattegatu. Vrchol série však jednoznačně přišel s doslova dechberoucími (i měřítkem) bojovými epizodami dobývání Paříže. Tam jsem skoro nedýchal. O výraznějším příklonu k mysticismu (věštby, vize, bohové) a otázkám náboženství obecně nějak nevím, co si myslet. 90% ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, líbí se mi to. Postupně to (sympaticky) přiostřuje (sympaticky, jakože realisticky a tvůrci se s ničím ''neserou'') a v každé epizodě (prakticky) máme hromady násilí, špinavější sex, litry krve a všechno, co z toho dělá sice trochu hůře koukatejnější záležitost pro citlivější diváky, však já jsem absolutně spokojen, protože co se realističnosti týče, tak to zkrátka realistické je (a s žádnou diverzitou se to taky nijak nemaže, tak to prostě v historii bylo). Do toho je to pěkně natočené a neuvěřitelně zahrané. Prostě čumim, takhle má vypadat kinematografie. Jo, líbí se mi to. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj keď sa jedná o prvú sériu, v ktorej Ragnarovi Dokonalom nevychádza úplne všetko, záver z neho opäť spraví hrdinu, ktorý prekoná Trójskeho koňa a tým zoberie pôžitok z inak dobre spracovanej série všetkým fanúšikom a znalcom histórie...Avšak zároveň tretia séria ponúkne veľmi dobre spracované vonové scény a obliehanie Paríža má svoje čaro, preto doteraz najlepšie hodnotenie pre jednu zo sérii Vikingov. ()

Galerie (144)

Reklama

Reklama