Reklama

Reklama

100 Ghost Street: The Return of Richard Speck

  • Velká Británie Paranormal Entity 4: The Awakening

Obsahy(1)

Skupina filmařů přijíždí na noc do opuštěného domu, ve kterém v minulosti zabíjel Richard Speck, zvaný Birdman, a chystají se zde navázat kontakt s vrahovým duchem. Postupně procházejí místa, kde k vraždám došlo, natáčejí vlastní dokument a doufají, že se jim podaří natočit zajímavé duchařské záběry. Když však zjistí, že z domu nemohou uniknout, a navíc na ně začne útočit duch mrtvého vraha, začne boj o přežití. (fisus)

(více)

Recenze (7)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skupinka dokumentaristov si to namieri do baráku, v ktorom prebýva vraždiaci duch, takže jeden po druhom zomierajú. Found footage v štýle Grave Encounters od Asylumu dával vopred vedieť, že to asi za veľa stáť nebude, ale je to znesiteľné. Nakrútené celkom v poriadku, ľakačky nefunkčné (takže väčšinou je to len pobehovanie po tmavej budove), ducha podľa očakávania sem-tam ukážu len ako priesvitnú siluetu, ale je tu aspoň štipka fajnového gore v podobe odtrhnutej hlavy či rozpoltelej mŕtvoly, takže nad vodou sa to zubami nechtami drží. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Po posledním jakože entitiy 3 jsem se dost bál co přivede další kousek no a dalo se to určitě, bylo to slabé to je jasné ale zajímavé a mělo to v sobě snahu hororu sem s příběhem nakonec spokojen. ()

Reklama

gazogazo 

všechny recenze uživatele

klasický FOUND FOOTAGE haunted house, již několikátý od asylum, které, ač je to neuvěřitelné, FF filmy docela umí. šedivý prúměr. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud už má snímek „100 Ghost Street: The Return of Richard Speck“ nějakou dobrou scénu, z které by se dalo něco vytěžit – například scéna s postelí, na které někdo skáče na konci filmu – je to zabito tím, že se to nechá prostě vyšumět. Ano, found footage se snaží být záznamem událostí, které se opravdu staly, ale to neznamená, že by zde neměla být lepší gradace nebo snaha skutečně vyděsit. To se děje jen samoúčelným opakováním scén z jiných filmů. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pro mě poměrně milé překvapení. Sice jsem čekal že to bude lepší než hodnocení tady(hodnocení od filmů od Asylum neberu z webu zřetel, však vy víte proč). Původně jsem chtěl jít s hodnocením o něco výš, ale konec kde je naháněčka, je naprosto o ničem a dost mě nebavily. Takže ty 3* musí stačit. Jedná se o klasický found footage film, který lehce připomínal Grave necounters, parta lidí jde natáčet dokument o vrahovy. Ale vrah tam v opuětšném domě pořád je....Nebo spíše jeho duch. Nic vynalézavého, ale funguje to poměrně dobře. sem tam mi běhal mráz po zádech, ale nelekl jsem se ani jednou. Ale i tak jsem se po celou dobu filmu bavil. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama