Reklama

Reklama

Mocný Hitler

(TV film)
Velká Británie, 2008, 50 min

Hrají:

Adolf Hitler (a.z.), Theodor Morell (a.z.)

Obsahy(1)

Adolf Hitler zničil každého, kdo se nehodil pro jeho nadřazenou rasu. Sám však zneužíval projímadla a amfetaminy a trpěl Parkinsonovou chorobou. Zjistíme, jaký vliv měly nemoci, kterými trpěl, na jeho rozhodování. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Haniczka 

všechny recenze uživatele

A bude následovat Hitler a projímadla, Hitler a zvířata, Hitler a stavby v horách... posedlost Hitlerem mává i tímto dokumentem. ()

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

českej název je trošku zavádějicí, nefunguje vůbec jako ten původní, kterej je dvojsmyslně vtipnej, jinak co se obsahu týče, je to zajímavé, ale kdoví, jak to všechno vlastně bylo... ()

Reklama

Patrik200s 

všechny recenze uživatele

Okrem Hitlera je možné dozvedieť sa viacero informácií o doktorovi Morellovi. Nie až tak známe fakty ma prekvapili to že Hitler okrem parkinsona trpel aj syfilisom bolo viac menej prepierané ale to, že z neho urobil jeho osobný lekár závysláka na amfetamínoch som netušil. ()

cartyci 

všechny recenze uživatele

Hitler a doktori další dokument tu je vykreslený ako závislák a preto prehral aj nejaké bitky .Nie som si istý či len preto prehral, ale môže byť čiastočne aj toto pravda. ()

standsiller 

všechny recenze uživatele

Theodor Morell ako šedá eminencia drogových excesov počas úradovania premotivovaného antisemitu so židovskými koreňmi. Pozoruhodná alternatíva kulisy jedného z najväčších manipulátorov a vrahov v dejinách " high society ". ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama