Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka lovců pokladů hledá zlato, roky pohřbené na dně Mrtvého údolí. Horko, písek, vítr a odhalená lidská tajemství ohrožují nejen hledání pokladu, ale i životy samotných hledačů. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Moderní western o hledání pokladu. Černobílý snímek z konce 40. let je vizuálně obvyklý na svou dobu. Po technické stránce však velmi kvalitní. Příběhem táhnou charaktery všech zúčastněných postav a u jednotlivců i minulost. Takže vše nakonec dopadne úplně jinak, než si všichni představovali. Krátká stopáž příběhu zcela vyhovuje. Černobílý obraz dodává na obrazu jistou historickou věrohodnost. Snímek pro mnohé neznámí, a tak pro milovníky klasik mohu jen doporučit. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

John Sturges už na počiatku svojej kariéry dával jasne najavo svoj talent, aby si o pár rokov vydobyl povesť najlepšieho režiséra westernov. Prvý komentár. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to rozhodně na western nevypadá, ale později, když se hrdinové oprostí od moderního světa, rozjíždí se příjemné westernové dobrodružství. Chválím i hudební vsuvky, které paradoxně nečiní snímek nudným a zdlouhavým. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

John Sturges sa len rozbiehal a len zacinal filmovat, navyse Randolf Skott mi do westernu velmi nepasuje, opasuje mi ako spolocnik Karyho Grenta : 35 % ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama