Reklama

Reklama

Intention of Miles

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Sci-Fi
Velká Británie, 2011, 4 min

Režie:

Ben Tillett

Obsahy(1)

Sci-fi snímek s mrazivou atmosférou, který z ničeho nic začne za tmy v ulicích města, a než se člověk naděje, tak tam i skončí, a je jen na vás, co si z něj odnesete. (anyonecek)

Recenze (3)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tillet skvěle pracuje s kamerou, hudbou i atmosférou.Z těch 4 minut je poznat, že by celovečerák s podobnou tématikou asi zvládnul, sakra proč ale natočil 4 minutovou scénu která působí jako vystřižená právě z celovečerního filmu a nemá tudíž žádnou pointu ani smysl, pokud nevidíte ten zbytek a tady ani žádný zbytek neexistuje.Nemám rád krátkometráže, které nám mají pouze ukázat zručnost režiséra, ale řeknou vám úplný hovno, prostě cvíčení, nic víc, nic míň.20%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vskutku zajímavý nápad, ovšem Ben Tillett mohl svou myšlenku mnohem více rozvést. Tady bych řekl, že to mělo být ještě o pár minut delší, aby byly divákovi zodpovězeny všechny otázky. Každopádně souhlasím, že tenhle režisér v sobě jistý potenciál má. Kreativita mu nechybí, kamera odvedla slušnou práci a chlapík v hlavní roli nebyl špatný. 40% ()

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Z tohohle krátkého příběhu si každý vyvodí asi svoje. Na youtube je přímo od autora koment, co zamýšlel za tímhle krátkým snímkem. Nebyl jsem daleko od pravdy, ale prostě 4 minuty na tohle nestačily. ()

Reklama

Reklama