Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželé Vavruškovi se v nesprávný čas ocitnou na špatném místě. Stanou se náhodnými svědky vraždy. Pachatelé se jich ale překvapivě nezbaví. Naopak jim nabídnou finanční úplatu za jejich mlčení, ale pro výstrahu jim také pošlou důkazy proti nim samým. Obavy z možných následků i stupňující se psychický tlak, kdy se záhy po nálezu oběti ocitnou v hledáčku policie, začnou rozkládat jejich vztah. Detektiv Mareš tuší, že Vavruškovým brání ve svědectví strach. Čím víc se ale manželé snaží uniknout podezření, které na ně dopadá, tím více se paradoxně nechávají pachateli zatáhnout do pozice podezřelých. Když si Vavruška uvědomí, že krytím zločinců škodí především sami sobě, je už pozdě… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (133)

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Nepovedená etuda rozvedená do osmdesátiminutového "thrilleru":-) Chtěl jsem dát hvězdičku za čas - ve zprávách připomenutí vítězství v Davis cupu - a za narážku na Hapku:-). Ale za tu dramaturgickou a hlavně scénáristickou (Miroslav Sovják) bezduchost nemůžu hodnotit jinak. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Na České televizní poměry vcelku dobrý a atmosferickký snímek... alespoň ze začátku, ovšem po 30té minutě se to zvrhne tak nějak do ničeho a nakonec to vše vyšumí .. i tak je to slušně natočečné, dobře herecky zahrané a vcelku slušná past na lidi, ale jak říkám po 30té minutě je to blbost... I tak zajímavá záležtost. 2* 41% ()

Reklama

dragosta 

všechny recenze uživatele

Nejprve musím podotknout, že mi uniklo prvních pár minut. Hádám, že tam byl vysvětlen důvod, proč se hrdinové rozhodli mlčet a věc nenahlásit. Příležitostí pak měli dost a tak mi ta nelogičnost v jejich celkovém jednání prostě nešla přes srdce. A i tak to bylo celé takové lehce divné...no, opáčko si nastopro nedam.. 3* ()

patrikus 

všechny recenze uživatele

Předně výborné herecké výkony ( až na mladého Polívku ) a velmi zdařilý scénář. Zpočátku to vnímáte prvoplánově, potom se ale děj ( ne zas tak přímočaře) rozjede a film vás začne bavit.. Alespoň u mě to tak bylo... Až na některé podivné a hloupé chování hlavních postav téměř uvěřitelné. Ale pro film se dá lecos odpustit. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Upřímně, čekala jsem víc od projektu, který po dlouhé době ukazuje talentovaného Ondřeje Sokola v jiné rovině než v té partičkovské. Jeho výkon ("Já se vám na vaše tlusté čáry můžu zvysoka vysrat. Nashledanou." :D :D) drží celý poněkud nelogický příběh nad vodou. A paní Stivínová vypadala tak otřesně, že celá naše rodina nechápala, jak se tomu mafiánovi může líbit. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • Occamova břitva je princip logické úspornosti, od 19. století nazývaný podle anglického logika Williama z Ockhamu. (Olík)
  • Filmový golfový areál a hotel se nacházejí v Ostravici. (rakovnik)
  • Když se dva hlavní protagonisté ocitnou na benzínové stanici, objeví se v záběru televizor, v němž běží film Výlet (2002). Následuje záběr na Libora (Ondřej Sokol) v autě, které projíždí myčkou, což evokuje scénu v myčce s Igorem Barešem ve zmíněném snímku Výlet (2002). (Přemek)

Reklama

Reklama