Reklama

Reklama

Stín nad Saint-Michel

(TV film)
  • Francie L'Ombre du Mont-Saint-Michel (více)

Obsahy(1)

Elisa přijíždí se svou mladší sestrou Audrey na Saint-Michel, aby zde rozprášila popel jejich matky tak, jak si to přála ve své poslední vůli. Zde, v jejích patnácti letech těsně před narozením Audrey, je otec opustil. Od té doby už jejich matka nikdy nevstoupila na Saint-Michel. Podle matčina přání vychovává Elisa svou mladší sestru. Audrey je nyní v těžkém věku dospívání a s Elisou mají problémy. Nejen zlé vzpomínky pojí Elise se Saint-Michel. Po letech se znovu setkává s Romainem a Yannem, se kterými tvořili nerozlučné trio. A jak se zdá jejich přátelství a vzájemná přitažlivost zdaleka nevyprchala. Poklidné rozloučení s minulostí však naruší zločin, který má nečekané souvislosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

kaktusacek13 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla minulý týden v době, kdy jsem Mont Saint Michel navštívila. Takže hodnotím především prostředí, kde se film odehrává. Je to film, u které se nemusí moc přemýšlet. Všechno lehce uhodnete předem. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

dávám pět protože mám slabost pro francouzskou tvorbu.Tady tomu chybělo víc napětí.Námět byl dobrý.A prostředí v kterém se natáčelo nemělo chybu.Zase něco jiného.Neobvyklého. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Biedermann své řemeslo umí, však se také zdokonaloval prací na mnoha úspěšných televizních krimi seriálech. Vybral si herce, jejichž tváře jsou známy především z televizní obrazovky. A společně natočili velmi dobrou televizní detektivku s kvalitně budovanou atmosférou. Nebýt lehce pokulhávajícího scénáře, který v touze po nečekaných zvratech kopíroval některá klišé a několikrát se dopustil i předvídatelnosti následujícího děje, byl tento tv film naprosto bezchybný. ()

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Tvorcovia si povedali, že "chceme nakrútiť niečo na Mont Micheli, nech to má atmosféru". Čo na tom, že je to sračka plná telenovelových klišé, hlúpych postáv a ešte hlupejších náhod. Trpela som od začiatku do konca, presnejšie už pri scéne, ktorá bola pred titulkami, som zavyla od zúfalstva - ale zapli sme to ako relaxačný výplach, navyše som už videla iný zlý film (Piatu vlnu), tak som bola v masochistickej nálade. Každého to občas chytí, inak by žiadne odpadové hodnotenia neexistovali. Takto nejako vznikajú :-) ()

Miyamoto 

všechny recenze uživatele

Pokus o thriller v tísnivém a monumentálním prostředí mého oblíbeného hradu - St. Michelu. Rozjíždí se poměrně dobře, bohužel je zde extrémně "otřepaný" a tímpádem i dobře předvídatelný (jakmile jsou objasněny rodinné vztahy, nemusíte se ani dívat dál :D) příběh, který jsme v různých variacích viděli snad tisíckrát. Nejlepším prvkem filmu je tak neokoukaná (a úžasně přitažlivá :D) Pénélope Leveque, které patří i tyto **. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama