Reklama

Reklama

Nezapomenutelné prázdniny

  • USA The Way Way Back (více)
Trailer 1

Čtrnáctiletému Duncanovi (Liam James) se na rodinnou dovolenou s matkou (Collette) a jejím přechytralým přítelem (Carell) vůbec nechtělo. Když se ale seznámí se správcem místního vodního parku (Rockwell), vznikne mezi nimi pouto, díky kterému se Duncan naučí překonávat nástrahy života, lásky, rodiny i přátelství. Budou to prázdniny, na které nikdy nezapomene. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (463)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Příběh disponuje Owenem, jednou z nejpohodovějších postav v dějinách filmu. Především díky němu filmu naláduju tři hvězdovitý. Všechny scény ve kterých se Owen vyskytuje jsou neskutečně příjemný, pozitivní a zábavný. Owen je fakt velefrajer, mýho typu. Jak se Duncana ujme a tichýmu klukovi, kterej si nechá i od holek líbit prakticky cokoli postupně dolejvá do obličeje úsměv a do života radost je parádní. Ostře to kontrastuje s Duncanovým značně dementím okolím, vyjma Aničky, která má o něj zájem a hraje snad jedinou normální ženskou v celým filmu. Film se žánrově nedá zařadit při nekterých scénách mimo aquapark ti bude Duncana líto, ale jak přijde do Owenova vodního králoství valí se pohoda na všechny strany. Po včerejší (25..6) opakované projekci zvedám s nadšením na 5* ) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Duncan prichádza spolu s matkou, otčimom a jeho dcérou na letné prázdniny k moru. Tento výlet má byť pre obe rodiny novým začiatkom. Duncan je však úplne iným chlapcom ako sú jeho rovesníci. Uzavretý do seba, neustále svojim okolím vystavený posmeškom či znižovaniu sebavedomia. Tieto letné prázdniny však všetko zmenia. Miestami trošku smutný, no prevažne veselý rodinný príbeh, vhodný pre všetky vekové kategórie. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia zo života, ktorá po všetkých tých krvákoch a bezútešnej reality súčasného sveta ponúkne dokonalý výplach hlavy. Film ponúka na pohľad obyčajný príbeh znudeného chlapca, ktorý sa vďaka náhodnému priateľstvu pomaly nakopne do života, zažije pár pekných dní v akvaparku, začína sa mu rysovať nejaká love story a všetko to trochu komplikuje vzťah jeho mamy (výborná T. Collette) a jej priateľa. Nečakajte žiadne záchvaty smiechu, je to skôr taký príjemný, nevtieravý humor s výborným hereckým obsadením, ktorému kraľuje T. Collette. Viem, že všetci budú proti, ale uznávam i Rockwell bol skvelý. Collette je však v každom filme tak presvedčivá, že normálne rozmýšľam, koho vyradím z top naj herečiek...80%. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Nat Faxon, Jim Rash | Hudba: Rob Simonsen | Produkcia: Tom Rice, Kevin J. Walsh | Distribúcia: Fox Searchlight Pictures | Štúdio: OddLot Entertainment | Rozpočet: 5 miliónov $ | Tržby: 23,194,796 $ || Jeden z najrozpačitejších filmových štartovných 10 minút. Nič sa na plátne nedeje asi tak pól hodiny, a celková štruktúra deja je na 5 strán A4. A práve preto šialene prekvapí Liam James, ktorý ten film hodí do úplne inej dimenzie v priebehu druhej polovice. Len vďaka tomuto nečakanému zvratu, že aj z holého nič sa dá kúpiť papuča, za 3. 62% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

V pěti stupních nad nulou je vyloženě nutnost vydat se za teplem k moři - i když to má znamenat sednout si k prázdninovému letnímu filmu.. V první řadě musím říct, že asociální hlavní postava mi k srdci zrovna nepřirostla - klepajíc kosu jsem nedokázala pochopit, že dal před oceánem přednost vodnímu parku a tak mě vyhlídka na devadesátiminutové koukání na tobogány (místo krásných mořských scénérií a racků kolem) celkem zklamala. I tak to ale byla pohodička, která mi navodila příjemně nostalgické pocity. Herci fajn, průměr, neměli příliš šancí se předvést - ale potěšila mě přítomnost Rockwella, který celý film vyzdvihuje minimálně o jednu příčku výš. A díky němu a taky proto, že mi zima už klepe na dveře, ale já se alespon na chvilku mohla octnout v prosluněném Hamptonu - dám slabé čtyři hvězdičky. A mimochodem, jako komedie mi to tedy vůbec nepřipadalo. Spíše rodinné drama. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

  • Sam Rockwell (Owen) často improvizoval a žartoval do reproduktoru v scénach vo vodnom parku. Raz zabudol, že sú tam deti a povedal nevhodný vtip. To nazlostilo majiteľa parku. Rockwell sa musel ospravedlniť, aby mohli pokračovať v natáčaní. (sWONDER)

Reklama

Reklama