Reklama

Reklama

Nightlight

Trailer

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí sa rozhodne spraviť si nočný výlet do temného lesa, o ktorom panuje mienka, že tam ľudia chodia umierať. Rozhodnú sa zahrať si tu hru Nightlight, spočívajúcu v tom, že jeden hľadá a ostatní sa schovajú a dorozumievajú sa za pomoci svetelných bateriek. Po chvíli začnú zisťovať, že v lese nie sú sami. (metal.storm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pětice mladých světlušek a světlušáků, spolu s jedním hafanem, hrají ve strašidelném lese hru na schovávanou s baterkama. Pecka. Chloe Bridges si co chvilku sahá na zadek a nenápadně mi tak ukazovala kterým směrem se snímek bude ubírat. Občas se v temné hvozdu objeví záběr na temnou postavu, budeme jí říkat Bubák. Kde se Bubák objeví, tam baterky blikají, holky omdlévají a probouzí se posedlé. Tu jedna, tu druhá. Třetí ne, asi byla tak blonďatá, že jí duch Bubák nedokázal posednout. Bubák ale není jediné zlo v lese. Je tu i vlk a had. Oba mají ve snímku velmi důležitou roli a bez nich by nic nedávalo smysl. Lžu, vůbec nechápu proč je tam cpali. Zpět k Bubákovi. Je to zdatný kameraman a já jen čekal, kdy sebere i ten foťák, co tam měli, a udělá si nějaké husté selfie. Bohužel jsem se nedočkal a tak jsem mohl vidět jen jak občas vezme do pazour kameru. Samotný film má asi dvě až tři dobré scény, kde jsem byl dokonce donucen přestat zívat a jal se pozorně sledovat děj. Pak jsem mohl klidně zívat dál. Za happy end jednu hvězdu přihodím, takže dám celé dvě. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Nebýt té strašlivě natahované poslední půlhodinky, která takříkajíc zabila celou - mimochodem výbornou zápletku a výborně budované napětí - byl by to parádní non footage ve stylu příběhu z Blair, nevím,co tady zase všichni rejpou, x lekaček je fakt výborných.....................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Reklama

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Kdyby to natočili na způsob o mýtu Slenderman, tak by z toho vyvařili kvalitní film. Ono to není špatné ale zažil jsem jednu mrazivou scénu a dál už nic. Hodina a půl není moc a celkově, není moc čeho se bát. Nicméně, není to takové hovno, abych ho spláchnul před tím, než se v míse pěkně zatočí. Respektive, film je zajímavý svým způsobem a já chtěl vědět, co se bude dít, kdo tam řádil a jestli si hlavní téénky konečně zapíchají. Abych to zkrátil. Zvědavost vám nedá a podíváte se na to až do konce a i když víte, že to mohlo být lepší, musíte uznat, že je to solidní podívaná. 3 mordy tomu dávám. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po delší době zfoukl jedno FFko. Blair Witch bylo průkopníkem a rozpoutalo FF éru. Ta už je ale naštěstí dávno pryč. Ikdyž tu a tam i dnes spatří světlo světa nějaký FFko, který chce zřejmě oprášit éru FF filmů. Problém je v tom, že tahle éra dávno skončila a dnes už se FF prostě moc nechytá. Nightlight je toho jasným důkazem. Hodně dlouho se tady kecá a lítá nesmyslně po lese bez nějaký známky atmosféry. Trochu se to zlomí až s příchodem do kostela. Zde už lze pociťovat lehký napětí i náznaky atmosféry. Ve finále už ale film nikterak negraduje a těch pár lehce napínavějších minut nemůže utáhnout celou stopáž. Kdyby z toho tvůrci udělali 30 minutovej kraťas určitě by to mělo větší efekt. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dokážem pochopiť, prečo dá niekto tejto záležitosti dve a menej hviezd, no pre ľudí, ktorí sa vyžívajú v hororových snímkoch kde je na prvom mieste atmosféra, je toto povinná jazda. Naozaj hutná atmosferická záležitosť a na FF formát i s celkom zaujímavým strašením (tento princíp čarodejnice z Blair ma vždy dostane). Škoda, že obsah nebol trocha zaujímavejšie spracovaný - po čase to začalo byť trochu stereotypné. U mňa jednoznačne nadpriemer a k tomu dobrý pocit z ďalšieho zaujímavého FF projektu. 75/100 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Film je snímaný z pohľadu baterky. (BoredKid)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno