Reklama

Reklama

Butcher Boys

  • Kanada Butcher Boys (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Štvorica otravných mlaďasov naštve v Texase domácich psychopatov, ktorí ich začnú prenasledovať. Netrvá dlho a ukáže sa, že ide dokonca o kanibalov a stretnutie s nimi prežije málokto. Dôrazne (a miestami až silene) sa odvolávajúc na "The Texas Chainsaw Massacre" sú "Butcher Boys" síce vcelku snaživým, ale obyčajne prvoplánovým počinom. Je to štýlovo temné, drsné, napínavé a miestami fakt slušne vygradované, no oproti mnohým TCM sequelom či podobne ladeným kúskom to nevyniká a neponúka nič, z čoho by som bol nadšením bez seba. Čo však samozrejme neznamená, že by sa mi to nepáčilo; skôr naopak a navyše to malo fakt kvalitnú „final girl“. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Příšerně zahraný, ozvučený, natočený a napsaný, nízkorozpočtový nonsens. Snaha o další Texaský masakr je tam očividná, ale tvůrci bohužel zapomněli na budování atmosféry. S každou uplynulou minutou je film bizarnější a divák zjišťuje, proč je v žánru uvedena i komedie. Na to, že se tam od prvních pěti minut až do konce pořád něco děje, je to asi tak hodinu ukrutná nuda. Každopádně na konci jsem už jen nevěřícně kroutil hlavou a nebo se tu a tam prohýbal smíchy. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na buranskou vyvražďovačku a ve své podstatě jsem jí i dostal. Scénář od tvůrce TCM by leccos sliboval, jenže... nejsme v sedmdesátých letech minulého století, a to, co by v té době bylo slušnou hororovou zábavou, je nyní vykastrovanou nudou. Začátek se ještě rozjede slušně a poměrně rychle, ale jakmile nastoupí honěná (myslim honěnou, né honěnou) v tmavých uličkách velkoměsta, jde to paradoxně do hajzlu. Teenageři jsou retardovaní sebevrazi, záporáci neschopní a celkem k smíchu (čuchám, čuchám člověčinu), nechybí ani pomatený děda s bouchačkou či společná večeře u jednoho stolu. Celá tahle "sranda" vrcholí absurdní střílečkou v ulicích města, kde možná pochopíte, jakou bžundu z nás měli tvůrci po celou tu dobu. Jako náhrada za počítání oveček by měl Boneboys však zabrat stoprocentně. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Má to extrémně moc klišé, které všichni známe. Tady Kim Henkel bohužel hodně zklamal. A ne jenom on. Někteří herci byli fakt strašní a střih je do očí bijící. Čekal jsem, ačkoli se mnou skoro nikdo nebude souhlasit, že když scénář píše Henkel bude to mít nějakou atmosféru, což mělo bohužel jenom na začátku kde to vypadalo, že se něco bude dít. Upřímně, konec byl úplně dojebanej a nejspíš se snažil napodobit druhej díl texaskýho masakru, bohužel neúspěšně. Pozitiva na tomhle filmu jsou kamera a zvuk. To je asi tak všechno. Jako horor to působilo jen zřídka. Na konci jsem si myslel že sleduju nějaký magory z psychiatrický léčebny v Bohnicích. Už si ani nepamatuju, jak to skončilo ( a to jsem se na to koukal někdy před 20 hodinami), takže asi žádná hitparáda to nebyla. Málem jsem u toho usnul a musel jsem se fakt snažit, abych zůstal vzhůru. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

From the creator of The Texas Chainsaw Massacre, stojí na plakátě. No, pravda se má tak, že Kim Henkel napsal (společně s Tobem Hooperem) scénář ke kultovnímu prvnímu dílu TCM série (1974) a poté osobně režíroval nejhorší TCM vůbec (1994 - The Return of The Texas Chainsaw Massacre). No a teď napsal scénář Butcher Boys. Vzhledem k tomu, že se zdráhám uvěřit, že tento film vůbec nějaký scénář měl, předvedl Henkel výkon porovnatelný spíše se svou prací z roku 1994 ... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Film je založený na satirickej eseji Jonathana Swifta "A Modest Proposal" publikovanej v roku 1729. (beso74)

Reklama

Reklama